2777
2789
عنوان

من کی میمیرم؟ بالاخره

1002 بازدید | 10 پست

۳۷سالمه به نظرتون تا کی عمر میکنم؟

خدا چرا مرگ رو نمیرسونه من که میدونم ادم بدی ام هر چی بگذره پروندم سیاه تر میشه...مذهبی ها بیان جواب بدین من مذهبی بودم ولی یه مدته دیگه نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم را به حدی رسوندن که ارزوی مرگ دارن. 

خودمم ۳۴ سالمه بارها شده گفتم کاش مرگم میرسید 

ذکر استغفار بگو. حال دلت خوب میشه عزیزم. و برمیگردی به خدا به شکل عجیبی 

تسبیح را بردار ۱۰۰ تا استغفرالله بگو 

عزیزم زندگی یه موهبته... مرگ نخواه از خدا ولی صبور باش از خدا حل مشکلاتت رو بخواه مطمئنم واست معجزه ...

من کی ام نمیگم بنده خوب خدام ولی عشق کربلا، عشق روضه، الحمدلله از زبونم نمی افتادم ته دلم یه کم راضی نبودم ولی میگفتم باید کسی که حالتو میپرسه غر نزنی ناشکری نکنی , حال اعتکاف ، حرم ....

همه رو خدا ازم گرفت با درگیر شدن دوباره به مشکلاتم

من کی ام نمیگم بنده خوب خدام ولی عشق کربلا، عشق روضه، الحمدلله از زبونم نمی افتادم ته دلم یه کم راضی ...

بخوای دوباره میاد سراغت... خدا نگرفته ها مطمئن باش

منم انقدرررر سرم بلا اومده انقدررر سختی کشیدم بشینم تعریف کنم میشه یه کتاب... منم یروز تو حسرت مسجد و چادرم بودم ولی خب میگذره از خود خدا و ائمه کمک بگیر قطعا حل میشه

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

میدونستم ذکر حالمو خوب میکرد 

الان چی نه از کارم راضی ام نه از گذشته ام بقیع هم شدن سوهان روحم زخم زبون....به خدا ادم گاهی بغل و جانم و محبت نبینه راضیه زخم زبون نشنوه ...قضاوت نشه متهم به بد جنس بودن نشه....خدا شاهده یه نفر نزدیک ترین بهت بگه حقته این همه بلا سرت اومده ...