2789

من امپول جلوگیری سه ماهه زدم ۳۰بهمن اسفند پریود شدم دیگ نشدم تا الان تاثیر امپولمم رفته من هنوز پریود نشدم هفته پیش رفتم دکتر برام سونو نوشت ضخامت اندومترم بخاطر امپول زیاد شده واس اونه پریود نمیشم الان دکتر واسم امپول پروژسترون دوتا باهم نوشت گفت تا یکهفته نشدی بیا الان ۵روزش گذشته حتی علاعم پری هم ندارم چ کنمممم

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘

من یه ماهه زدم ، کلشو یا پریود بودم یا لکه بینی داشتم، تازه دو سه روزه خوب شدم.

کلا چیز خوبی نیس به همت میریزه.

بعد پروژسترون تا ده روز وقت هست که بشی، دمنوش تخم شوید و رازیانه بخور

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باردار نیستی؟

نه تست دادم خدانکنههههه

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
من یه ماهه زدم ، کلشو یا پریود بودم یا لکه بینی داشتم، تازه دو سه روزه خوب شدم.کلا چیز خوبی نیس به ه ...

منم داغون شدم میخوام پریود شم برم ایودی بزارم

اولین بارت بود از این امپول استفاده کردی؟

اره

منم داغون شدم میخوام پریود شم برم ایودی بزارم

بدبختی من آیودی هم نمیسازه بهم. یه نخ بخیه جذبی تو بدنم جذب نمیشه عفونت میکنه و پس میزنه

اگه حساسیت به بدلیجات داری باید جنس نقره شو بگیری که خیلی گرونه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

ببین من با قرص جلوگیری دقیقا این بلا سرم اومد چند سال پیش و پریود نمیشدم دکتر بهم امپول پروژسترون داد و ۱۴ روز بعد زدن امپول پریود شدم

کلا دوهفته طول میکشه گاهی تا امپول اثر کنه سعی کن دمنوش های گرم بخوری و نبات داغ درست کنی تو طول روز بخوری خیلی برات خوبه زودتر پریود میشی

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

بدبختی من آیودی هم نمیسازه بهم. یه نخ بخیه جذبی تو بدنم جذب نمیشه عفونت میکنه و پس میزنهاگه حساسیت ب ...

نه خداروشکر حساسیت ندارم

ببین من با قرص جلوگیری دقیقا این بلا سرم اومد چند سال پیش و پریود نمیشدم دکتر بهم امپول پروژسترون دا ...

اره میخورم دعاکن واسم

نه خداروشکر حساسیت ندارم

پس شاید معمولیش بسازه بهت،تستش کن!

من مامانمم یادمه نمیساخت بهش ، چند ماه مدام خونریزی داشت بعدم رفت درآوردش