2777
2789

در چه حالین؟؟

دختر من یکم استرس داره

هر چی بهش میگم تو تلاش خودتو کردی نتیجش اونقدر مهم نیست که خودتو اذیت کنی بازم میگه استرس دارم

از دو روز قبل دیگه نخونده

کتابشم تموم شده

شما در چه حالین؟

پسرم امسال سوم بود میشه یوم توصیح بدین از کی چطوری باید برا تیز هوشان بخونه 

از خود مدرسه اقدام کنه؟

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم امسال سوم بود میشه یوم توصیح بدین از کی چطوری باید برا تیز هوشان بخونه از خود مدرسه اقدام کنه؟

مدرسه که کاری در این زمینه انجام نمیده

والا دختر من خودش علاقه داره و کتاب کمپلکس رو باباش براش خرید اونم تستاشو زده

از بچه های تیزهوشان که پرسیدیم همشون کمپلکس رو پیشنهاد دادن

ولی برای بچه کلاس سوم سنگینه

راستش دلم نمیخواد دخترم قبول بشه

چون استرسی هست و مدارس تیزهوشان هنم خیلی سختگیرن

ولی چکار کنم خودش خیلی علاقه داره و پیگیر هست

پسر مام از همون پنجم کتاب هوش فرازمینی ای تی

و هوش کمپلکس رو بخونه الان زوده

معلمای دخترم مخالفن که بره تیزهوشان

پسرم امسال سوم بود میشه یوم توصیح بدین از کی چطوری باید برا تیز هوشان بخونه از خود مدرسه اقدام کنه؟

به نظرم از همین الان کتاب هوش کمپلکس ششم به هفتم  رو براش بگیرین و هرشب ۱۰ تا تست باهاش کار کنین چون این سوالات صرفا سوالات هوشن خیلی محدودیت سنی نداره و برای بچه ها مثل بازی میمونه 

در تیزهوشان ششم به هفتم مطلقا سوال استعداد تحصیلی نمیاد 

البته به عنوان کسی که خودم دارم تو نمونه دولتی درس میخونم راستش به نظرم از هفتم استرس تیزهوشان به بچتون وارد نکنید 

از نهم بفرستیدش که یکهو برای کنکور بخونه 

چرا اینو میگین؟؟

چون پذیرش ازمون ششم به هفتم بیشتره 

و اصولا بچه ها بدون آمادگی میرن سرجلسه ازمون چون خوب بچه ها سنشون کمه و خیلی براشون مهم نیست 

ولی دختر شما که اینطور کار کرده خیلی عالیه و بنظرم قبوله

حقیمتش من اصلا برام مهم نیستچون نمیخوام از الان سختی بکشهمیخوام نمونه ثبت نامش کنمبچه ی درسخونی هست ...

آره دقیقا 

تو تیزهوشان خیلی درگیر حاشیه میشن چون رقابت دیوانه کننده ای داره 

من دهم نمونه رفتم و واقعا سطحم از دوستام که تو تیزهوشانن بالاتره 

چون اونا خیلی درگیر رقابت ناسالمن

مدرسه که کاری در این زمینه انجام نمیدهوالا دختر من خودش علاقه داره و کتاب کمپلکس رو باباش براش خرید ...

ممنون توصیح دادین

چرا مخالفن

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
به نظرم از همین الان کتاب هوش کمپلکس ششم به هفتم رو براش بگیرین و هرشب ۱۰ تا تست باهاش کار کنین چون ...

ممنون عزیزم توصیح دادین

هوشش خوبه ولی خیلی سر ب هواست اصلا پای درس مشق نمیشینه خداروشکر تا امسال همه معلما ازش راصی بودن  .مدرسه دولتی میره خودمم نطرم همین برا دبیرستان براش هزینه کنم تا ان شالله کنکور رتبه خوب بیار‌.