2777
2789

چیکار کنم از دیشب نخوابیدم جامو جدا کردم تا خوده صب فقط دعواش میکردم و گریه میکردیم حتی زدم تو گوشش خیلی ناراحتم نمیدونم باید چیکار کنم فقط پشیمونم که حرف خانواده ام رو گوش نکردم حتی روشو ندارم بهشون بگم فقط باید بریزم تو خودم 

ترک گل سخته؟

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاجی دیگه گل کشیدن عادی شدهههه هر جا میرم بو گل میاد 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

والا تو یه پارک برو،،از هر طرف بو گل میادترکش بده حتی شده به زور

اره میدونم ولی من بیشتر از این ناراحتم که اینهمه مدت بهم دروغ میگف

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
حاجی دیگه گل کشیدن عادی شدهههه هر جا میرم بو گل میاد

وای تورو خدا این چیزا رو عادی جلوه ندید اعتیاد اعتیاده

وای تورو خدا این چیزا رو عادی جلوه ندید اعتیاد اعتیاده

می‌دونم منظورم این بود دیگه عادی شده هر جا میرم همین بو گل هس

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

می‌دونم منظورم این بود دیگه عادی شده هر جا میرم همین بو گل هس

آره متاسفانه