چیکار کنم از دیشب نخوابیدم جامو جدا کردم تا خوده صب فقط دعواش میکردم و گریه میکردیم حتی زدم تو گوشش خیلی ناراحتم نمیدونم باید چیکار کنم فقط پشیمونم که حرف خانواده ام رو گوش نکردم حتی روشو ندارم بهشون بگم فقط باید بریزم تو خودم
ترک گل سخته؟
سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حاجی دیگه گل کشیدن عادی شدهههه هر جا میرم بو گل میاد
مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....
وای تورو خدا این چیزا رو عادی جلوه ندید اعتیاد اعتیاده
میدونم منظورم این بود دیگه عادی شده هر جا میرم همین بو گل هس
مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....