2777
2789

من چند دفعه با مادر شوهرم بحثمون شده هرررسری هم میگه حیف پسر من که تو را براش گرفتم ما کاملا سنتی ازدواج کردیم و مادر شوهرم دختر خاله بابامه  عروس کاملا بی حاشیه ای هستم نه رفت و امدی دارم نه تفریح درست حسابی نه خرجای انچنانی واقعا نمیدونم چرا فکر میکنه پسرش حیف شده!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین جواب کم محلی هست.

من خودم هم این حرفا شنیدم 

هر حرفی زد جواب نده فقط سکوت کن

به شوهرت تا میتونی محبت کن اصلا ابدا حرف مادرشوهرت پیش شوهرت نگو

اینا تجربه های خودم هست

وقتی میبینه جوابش نمیدی بیشتر حرص میخوره

حرفش که میگه پسرم حیف شد هیچ وقت هیچ وقت به شوهرت نگو میدونی چرا اونوقت میره تو ذهنش و واقعا فکر میکنه حیف شده 

بگو مهم همسرم که راضی  بقیه راضی نیستن مشکل خودشون چون من از هر نظر کاملم و مشکلی ندارم 

خیلی سعی میکنم دعوا اوج نگیره به خاطر دخترم که میبینه و خیلی حساسه خیلی جاها کوتاه میام

اشتباه میکنی اینجوری پرو تر میشه چون میگی چندباره هی میگه یه بار قشنگ جوابشو بده تا دهنش ببنده

ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦‍♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏
حرفش که میگه پسرم حیف شد هیچ وقت هیچ وقت به شوهرت نگو میدونی چرا اونوقت میره تو ذهنش و واقعا فکر میک ...

داشت داد میزد و به خودش می‌گفت حیف تو بود و توی دنیا مثل تو نیست!!

اشتباه میکنی اینجوری پرو تر میشه چون میگی چندباره هی میگه یه بار قشنگ جوابشو بده تا دهنش ببنده

دخترم ترسیده بود داشت گریه میکرد از سرصدای ما داد زد گفت برو گمشو بیرون دلم براش کباب شد 

به نظر من باید محترمانه جواب بدی .  من  خودم زن عموی شوهرم هردف میگفت تو سنت بیشتره  مامانت دیدم اون موقعها تو بزرگتر پسرم بودی در حالی که من یکسال کوچکتر بودم. دیگه یه دف به دخترش گفتم مامانت چه هصراری داره بگه من بزرگم  ..‌ دیگه بعد اون نگفت