هروقت پول داره یا جایی میخاد بره قبلش بحث راه میاندازه که منو نبره
کلا اعتماد بنفسمو گرفته
الکل هم به شدت مصرف میکنه
اختلاف سنمم باهاش ده ساله
..
چیزهای زیادی قلبت رو میشکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من بعد عقد فهمیدم شوهرم عاشق بوده خونوادش نرفتن خواستگاری. به اجبار با من ازدواج کرده بود. خیلی سرد ...
همسر منم 8 سال با یه دختر دیگه نامزد بوده که همش دنبال اون بوده آرزوش بوده با دختره ازدواج کنه
ولی دختره نخاست و بی محلش میکرد
چیزهای زیادی قلبت رو میشکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
اخه ازدواج کردم که کنار هم باشیم و محبت ببینم و محبت کنم با هم خوش باشیم اگه من محل ندم اونم همش بیرون باشه چه فایده داره اخه
ب نظر من تا بچه نداری جدا شوته این راه جداییهاین جور ادما آدم بشو نیستن
خودمم بیشتر تو فکر جداییم
اولین باری بود پیامشو رو صفحه گوشیم دیدم و اصلا ذوق نکردم
آره خانوادم میگن ازش جدا شو بیا پیش خودمون شغلش آزاده معمولا هم بیکاره بیشتر
اون خودش واسه تو وقت نمیزاره حالا میگه ارایش کن واسم ! جواب پیامشو نده ۲۲ روز زمان کمی نیست که زنشو بی خبر گذاشته بی هیچ وجه جواب نده بزار دستش بیاد ... با گل و کادو بیاد خدمت و ازت معذدت خواهی کنه درصورتیم ببخش که تکرار نکنه در غیر این صورت عمرتو بپاش تباه کردی
عزیزم به نظر منم جوابشو نده، هنوز که بچه نداری درست تصمیم بگیر، اگه قراره برگردی همه چی رو درست کن، بعد سفت و محکم و با اقتدار برگرد که نتونه بزنه زیر حرفش وگرنه اگه الکی برگردی میشی مثل من که الان به خاطر بچه هام دارم همه چیز رو تحمل میکنم، فقط تحمل چون واقعاً دیگه هیچ حسی به شوهرم ندارم
خب متاسفانه با اینایی ک تعریف کردی راه دیگ ای نداریدرسته توم اشتباه میکنی و همش گیر میدی و میچسبی به ...
جوابشو اصلا ندم یعنی ؟