2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرده بود بعد از 22 روز الان..

4418 بازدید | 121 پست

تو تاپیک قبلم درموردش گفتم 

که دست بزن داره🥲 خیلی بددهن و پرخاشگره 

فحش بهم میده خیلی😩 

هروقت پول داره یا جایی میخاد بره قبلش بحث راه میاندازه که منو نبره 

کلا اعتماد بنفسمو گرفته 

الکل هم به شدت مصرف میکنه 

اختلاف سنمم باهاش ده ساله 

..

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️

میشه اززبان ایشون خودت روهم بگی؟!

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخرین بحثمون راجب این بود که قرار بود با مامانم اینا بریم جایی 

اونم خونه ما بود 

منم حاضر شدم که همه با هم بریم 

بعد اون گفت نمیام من 

منم پیشش موندم گفتم خب من بدون تو نمیرم 

اونم گفت باشه 

بعد از اینکه مامانم اینا رفتن اون باهام بحث کرد و گفت غلط کردی پیشم موندی من میخواستم تنها باشم تو چرا همش به من میچسبی 

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
میشه اززبان ایشون خودت روهم بگی؟!

آره میگم بذار قضیه اول تموم شه

آخرین بحثمون راجب این بود که قرار بود با مامانم اینا بریم جایی اونم خونه ما بود منم حاضر شدم که همه ...

😐😐😐

احتمالا یه کاری پنهانی انجام میده و نمیخواد تو بفهمی

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
والا دیگه چیزی نمونده که این چیزا ک اسی گفت بدتر!!!

خخخخ

مردا همیشه یه چیزی واسه سورپرایز کردن دارن

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا

بعدشم بهم گفتش که من دلم نمیخاد تو همش پیشم باشی من میخوام برم پیش دوستام بعدشم رفت 

منم خیلی گریه کردم اونم گفت چه مرگته همش گریه میکنی 

بعدم گفت من اصلا تو رو نمیخام و طلاقت میدم و رفت 

الان 22 روز ازش گذشته اصلا نه زد نه پیام بلاکمم کرده بود 

الان پیام داده اسممو صدا زده و گفته خوبی 

جواب بدم یا نه ؟

یا اگه جواب بدم چی بگم

بعدشم بهم گفتش که من دلم نمیخاد تو همش پیشم باشی من میخوام برم پیش دوستام بعدشم رفت منم خیلی گریه کر ...

عقدین؟ 

نه جواب نده. چند روز جوابشو نده. حالا بعدش اگه حضوری اومد که بهتر وگرنه پیام بده من فکرامو کردم تو به درد من نمیخوری

آره میگم بذار قضیه اول تموم شه

از نظر اون من باید همش بگردم و مدام آرایش و تو خونه نمونم که مزاحمش باشم همش بیرون باشم براشم فرقی ندار کجا و سر اینکه من یه زن خونه دارم و حساسم بدش میاد

مثلا همیشه میگه تو خودت برو بیرون بگرد و منم خودم میرم منکه نمیرم ولی اون خودش میره وقتی برمیگرده هم همیشه دعواس 

و میگه چرا زیاد گریه میکنی 

و چرا زیاد ازم میپرسی کجایی ؟.. اخه از مردی که همیشه تا 3 و 4 صبح بیرونه چرا نباید پرسید کجایی؟

عقدین؟ نه جواب نده. چند روز جوابشو نده. حالا بعدش اگه حضوری اومد که بهتر وگرنه پیام بده من فکرامو کر ...

نه دوساله ازدواج کردیم🙁