2777
2789
دو روز میزارم

بهتر نیست که به خودش پیام بدی و بگی

اینجور مواقع میبینی که همه پروفایلت رو میبینن غیر اون کسی که باید ببینه

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
بهتر نیست که به خودش پیام بدی و بگیاینجور مواقع میبینی که همه پروفایلت رو میبینن غیر اون کسی که باید ...

اره اونطور بهتره ولی چون هنوز خوب نرفتیم جلو ممکنه فکر بد کنه تو مدت کوتاه اینقدر صمیمی شدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اونطور بهتره ولی چون هنوز خوب نرفتیم جلو ممکنه فکر بد کنه تو مدت کوتاه اینقدر صمیمی شدم.

خیلی رسمی برو  جلو 

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
منظورت جملاته یا منظورت طرز گذاشتن روی پروفایله

کلا الان ک باش تو رابطه نیستی خیلی خره بزاری و این ک پروفایل نوشته بزاری واقعا کنسلی فک میکنن خل و عقب مونده ای😂😂

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂