2777
2789
عنوان

گفتن از همکار خانم دوری کن😐😐

5632 بازدید | 225 پست

دیشب تو اینستا کلیپ دادم که از ۴ دسته خانم ها دوری کن و یکیش همکار خانم بود که اگر فردا روز دعوا تون شد آبروتون میره و همه بفهمن از کار هم اخراج میشین.

منم از یه دختر ۳۸ ساله خوشم میاد تو محل کارم، ولی با این تفاسیر بیخیالش بشم بهتره.

نظر شما چیه؟

شما رو به جون عزیزتان نگید برو خواستگاری.

بجاش فحش ناموس بدین ایراد نداره اما خواستگااااری اوووووف نه نه نهههههههه این حرف منو دیونه میکنه.

کاربر های نی نی سایت ❌ ❌ ❌ 

به دلیل گرفتن حق حذف تاپیک و حق حذف کاربری و...

از امشب ۱۲ شب جمعه تا چهار روز یعنی چهارشنبه نیایم سایت

اصلا حتی سر هم نزنیم که ببینیم شلوغه با خلوت 

هر کاربر که این پیام رو میبینه نظرشو بگه و داخل همه تاپیک ها قبل ۱۲ تاکید میکنم داخل همه تاپیک ها بگید که همه اطلاع داشته باشن❌

✅️✅️✅️ ۲۴ روز دیگه میشه یک سال که خانم مونا_تهرانی قول حذف تاپیک توسط خود کاربر رو دادن. 

(قول حذف تاپیک توسط خود کاربر تاریخ ۲۰ تیر ۱۴۰۲ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو خاستگاری😐

من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉          از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕     خوشحال میشم باهام حرف بزنی🥰👇 https://harfeto.timefriend.net/17386823816243

اگر صرفا جهت دوستی میخواید 

بله اشتباهه 

ولی اگه میخواید ازدواج کنید عاقلانه ترین کار خواستگاریه

حالا میتونید قبلش با اجازه خانواده ها در ارتباط باشید

وقتی رابطه این مدلی شکل بگیره حتی اگر به نتیجه هم نرسیدید خبرشم تو کل اداره چی تو کل شهر بپیچه جنبه ی بدی نداره براتون

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس