2777
2789
عنوان

نامزد سابقم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 28 پست
راه های ارتباطیت رو قطع کن قبلش هر چی تو دلته تایپ کن و براش بفرست

فایده نداره از همه جا بلاکش کردم از ی جای دیگه میاد دیروز جلوی اومد جلوی دانشگاهم نمی‌دونم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا بنظر خودش کاری نکرده تازه من همون موقع که خیانتشو فهمیدم کات نکردم ۳ ماه بعدش میگه تو زود تصمیم ...

خب ببین ادمی که حتی اشتباهشو قبول نکرده بازم امکان تکرارش هست 

شک نکن 

اصلا فکر نکن برگردی به ادمی که ازش جدا شدی اونم بخاطر خیانت 

مثل این میمونه لقمه جوییده شده رو تف کنی باز بکنی تو دهنت 

اقایون درخواست دوستی ندن😐🔪🩸

دوست پسرتون بوده؟اگه تهدید میکنه میتونی شکایت کنی

اگه نامزد رسمی بوده به خانواده بگو

در هر صورت خوشحالم متوجه شدی ادم درستی نیست 

هر جوری شده از زندگیت پرتش کن بیرون

خب ببین ادمی که حتی اشتباهشو قبول نکرده بازم امکان تکرارش هست شک نکن اصلا فکر نکن برگردی به ادمی که ...

مادرشم بهش میگه کار خاصی نکردی که از اینا می‌ره و میاد تازه میگه چرا وقتی فهمید بهش خیانت می‌کنی نیومد ببینیش 😭 

اراده داری؟ مخوای روح و روانت ارم بگیره؟ مخوای آینده ات تباه نشه؟ مخوای خودتو سربلند بگیری؟؟مخوای اصالتت پایمال نشه ؟ کلا قطع کن باش چون این شخص تو را به خاطر لذت جنسی مخواد و به چشم خواستن برای آینده نگاه نمکنه  به عنوان عروسک نگاه میکنه  نه گریه داره نه غصه قوی باش قیچیش کن همین تا این همه ضربه روحی نخوری  انشاالله که بهترین نصحبت بشه 

هیچ کس از کسی بعید نیست هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔💔

مادرشم بهش میگه کار خاصی نکردی که از اینا می‌ره و میاد تازه میگه چرا وقتی فهمید بهش خیانت می‌کنی نیو ...

انقد گاوه خودش و مادرش 

وای اسی اگه برگردی بهش حقمو حلالت نمیکنم😒😂

چون متنفرم از این ادمای پررو پررووووووووو

اقایون درخواست دوستی ندن😐🔪🩸
قبلا نامزدم بود😭

آدم یک اشتباه را دو مرتبه تکرار نمکنه 

درضمن خطتت را کامل عوض کن زندگی که بازی نیست ی عمر باید این آقا را تحمل کنی  امروز خیانت فردا کتک پس فردا تهمت

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...