خانما کمکم کنید من قبلاً ی نامزدی داشتم این آدم دیوانه بود تمام مدت رابطه از کسی که قبلاً دوستش داشت صحبت میکرد و درخواست های بی شرمانه داشت روی فکر و روح من خیلی تاثیر گذاشت من خیلی آسیب دیدم خیلی زیاد اخرش پیگیر شده بودم و به عشق قبلیش گفته بود من ۳ ماه بیشتر با این دختره نبودم (با اینکه چند سال باهم بودیم) و با اکانت فیک تو ایستا بهش درخواست داده کلا نوشته بود چجوری تونستی منو فراموش کنی با قلی قرمز خلاصه من فهمیدم و به غلط کردن افتاد ۳ ماه که از اون قضیه گذشت باهاش کات کردم خانما الان دوباره پیگیر شده بعد از ۲-۳ماه میگه من مگه چیکار کردم ی چت ساده بود دیگه سخت نگیر تقصیر دوتامون بود خانما من چیکار کنم دیگه دوستش ندارم 😭😭😭چیکار کنم ولم کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اراده داری؟ مخوای روح و روانت ارم بگیره؟ مخوای آینده ات تباه نشه؟ مخوای خودتو سربلند بگیری؟؟مخوای اصالتت پایمال نشه ؟ کلا قطع کن باش چون این شخص تو را به خاطر لذت جنسی مخواد و به چشم خواستن برای آینده نگاه نمکنه به عنوان عروسک نگاه میکنه نه گریه داره نه غصه قوی باش قیچیش کن همین تا این همه ضربه روحی نخوری انشاالله که بهترین نصحبت بشه
هیچ کس از کسی بعید نیست هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔💔