2777
2789

سلام دوست من ☺️🌿

امیدوارم که حالتون خوب، لبتون خندون و دلتون خوش باشه.

همونطوری که میدونید و جو سایت داغه، بلـو بانکک هست.

بلـو در زمان کرونا ساخته و زیرمجموعه بانک سامانه. 

مثل همه بانکا که حساب داریم و روند و کارکردش هم به همین صورته

مزایایی که داره اینه که نیازی به مراجعه به بانک ندارید و همه کارارو به صورت اینترنتی انجام می‌دید. 

انتخاب رنگ کارت به عهده خودتون هست و ارسالش به درب منزلتون رایگان انجام میشه

و میتونید بدون نیاز به ضامن تا سقف ۴۰ میلیون تومان ازش وام بگیرید. 

حالا بلـوبانکک یه برنامه گذاشته و به ازای هر ثبت نام موفق با کد معرفف ۲۵۰ هزار تومان پرداخت میکنه.

اگر دوست داشتید با کد معرفـ من ثبت نام کنید که هزینه رو با هم تقسیم کنیم و بعد شما کد معرفف خودتون رو به دوستاتون بدین که با کد معرفف شما بیان و به ازای هر کدوم مبلغ رو دریافت کنید. 🥰

کد معرفف: M4TDGY

الکیه

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میخوای بفهمی کی با کدت ثبت کرده که نصف کنی؟ 

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

عکس برنامش و میزاری

آبی ی b هست بالاش نقطه داره

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

نه بلو بانکه دیگه هزاران نفر دارن

میشه کد منو بزنی؟  لطفااا

اسم برنامه ای که ۲۵۰ میده چیه 

قبلا ۳۰ میداد 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

اون وقت چطور هزینه رو نصفرکنیم ؟😂😂واریز می‌کنی نصفشو ؟

خیلی زرنگید بعضیا 🤣🤣

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

اون وقت چطور هزینه رو نصفرکنیم ؟😂😂واریز می‌کنی نصفشو ؟خیلی زرنگید بعضیا 🤣🤣

اره عزیزم

شما برای من شماره کارت میفرستید منم نصف هزینه رو برای شما واریز میکنم