2777
2789

به مناسبت عید قربان و تعطیلات جشنواره ای به نام بلوهالیدی برگزار کرده است. در این جشن واره تا پایان سه شنبه ۲۹ خرداد کسانی که دیگران را با کد  خود به ب ل وبانک دعوت کنند ۲۵۰ هزار تومان از طرف ب ل وبانک جایزه دریافت میکنند. طبق گفته خود ب ل وبانک ظرفیت کد  نامحدود است و میتوانید هر تعداد از دوستانتان را دعوت کنید و هدیه بگیرید.

اره من گرفتم بااجازه استارتر  بچه ها عضو بلو   بانک بشید  تا آخر امشب هرکی عضو شه با  کد     معرف به اون معرف  ۲۵۰ میدن منم نصفش بهت میدن  یعنی ۱۲۵ هزار برات میریزم  بعدم تو  بلو  بانک اونجا به خودتم کد  معرف میده باهاش خانوادت عضو بلو  بانک  کن  هرنفر بهت ۲۵۰ هزارتومن میده  تااخرامشب وقت داره الان ولی خلوته و بعد شلوغ میشه ظهر و روز شلوغ و سخت میشه نصب کرد  این کدم  OA3GMI   هرکی با کدم  نصب میکنه  درخواست بده ۱۲۵  بهش بدم از  مایکت یا بازار دانلود کنین  بلو  بانک رنگش آبی ۵ میلیون عضو داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینفرم نمیشه همش خطا میزنه

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

عد از هر دعوت نهایتا تا ۲۴ ساعت بعد مبلغ ۲۵۰ هزار تومان به حساب شما اضافه میشود.

بعد از تکمیل فرایند، مدارک توسط بخش احراز هویت بررسی میشوند و استعلام های لازم از بانک مرکزی گرفته میشود و با تایید این موارد دعوت شما موفق محسوب میشود. این مراحل ممکن است تا ۷۲ ساعت طول بکشد.

این جشواره برای روز عید قربان، از ۲۷ خرداد تا پایان روز دوشنبه ۲۸ خرداد بود اما به دلیل استقبال بسیار بالا و به مشکل خوردن سامانه ثبت نام این زمان تا پایان ۲۹ خرداد ماه تمدید شد. بنابراین شما میتوانید تا پایان روز سه شنبه ۲۹ خرداد ماه با دعوت از دوستان خود ، این جایزه را دریافت کنید. حتما از کد OA3VXA برای وارد شدن به برنامه استفاده کنید. تا هر دو طرف جایزه را دریافت کنند

من هر کاری کردم با هر گوشی که تونستم رفتم کل فامیلو دعوت کردم اد همین دیروز اختلال پیدا کرد شگردشونه

عزیزم بعدازظهرا شلوغ من نصب شب انجام دادم و شد و الانم صبح احتمالا بشه امتحان کن

من دورو برم هیشکیو ندارم خیلی تنهاو بدبختم نه مامانم نه خواهرم نه بابام هیچکدومشون نمیخان خیلی مقاومت میکنن راضی نیستن یه سودی برسه 

خواهرم فکر میکنه کلاهبرداریه در صورتی که من یساله خودم کارتشو دارم و واسه خانواده شوهرم گرفتم