2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی رنگ

سان سیف

فلوئیدی مای

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

بی رنگ

توکوبو

بیوتی آف جوسان

خیییلی خوبن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
با رنگ که فقط خودتو گول میزنی ،کرم پودر بزن خلاص بی رنگ فلوئیدی مای (فقط فلوئیدیشااا بقیه محصولات ما ...

اخه میگن بی رنگ مخصوص مردهاست

میخوام اینو بدونی بدتو کسی نمیگیره جاتووو 🤫

قطعا بی رنگ بهتره

درماتیپیک خوبه تو ایرانیا تنها ضدآفتابی که مجدد خریدم

پرایم هم خوب بود با اینکه چرب بود یک دونه جوش نزدم باهاش فقط نتونستم چربی زیادشو تحمل کنم البته مدل ژل کرم هم داره که قراره بخرم بعدا ببینم چطوره

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

راضی ازش رد سفیدی نمیزاره

عالیه خیلی ازش راضی ام...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨