مهم نیست حرفت ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک . #منتهیچاحدوناسیونکشیم . خودت مرد خودت باش!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیتونم واقعا سختمه خیلی میترسم اصلا نمیشه اونولحظه مطمئنم ری اکشن بدی دارم و صدام میلرزه
مهم نیست حرفت ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک . #منتهیچاحدوناسیونکشیم . خودت مرد خودت باش!
هیچی فک کن دوستته خودت باش خیلی عجیب غریب لباس نپوش و آرایش نکن
هیچکدوم از این کارارو نمیکنم ولی خیلی استرس دارم خیلی خیلی خیلی. بدیشم اینه خیلی هم دوسش دارم هی دلم میخاد بغلش کنم وقتی از دور میبینمش. ولی از نزدیک و اینکه باهم حرف بزنیم ازارم میده خیلی استرس دارم
اگه اینطوری کنی بدتر میشهسعی کن عادی و روراست باشی پایان زندگیت نیست که
اصلا حس میکنم فردا قیامتههه.. انقدر ک برام سخته
ن نکنی اینکارو خیلی معمولی خودتو نشون بده مشتاق نشون نده حتی دستم بهش نده بزار اون اول دستشو بیاره
خب استرسمو چیکارش کنم؟