2777
2789
عنوان

خانومایی که از طلا سردرمیارن

199 بازدید | 16 پست

دوستان من میخوام از بل وبانک وام بگیرم هم برای خودم هم مادرم که جفتش برای خودم باشه اولین بار وام خیلی کمی میده 

میخوام هم برای خودم هم برای مادرم رو بگیرم چندماهه پس بدم تا بتونم ۴۰ تومنی بگیرم 

میخوام این چندماه باتوجه به سود وام ضرر نکنم با پولِ چیکار کنم که خرد خرد پول وام رو بدم و از طرفی ضرر نکنم چی بخرم

طلا خوبه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا بخری چه جوری میخوای ریز ریز پولشو پس بدی؟

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
طلا بخری چه جوری میخوای ریز ریز پولشو پس بدی؟

خودمم همین مشکل تو ذهنم بود از قصد نوشتم 

خب من راهی نمیدونم شما میدونی بهترین کار چیه 

سکه های پارسیان اگه باشه باز میشه کم کم فروخت ولی باید دید به صرفه هست یا نه

خودمم همین مشکل تو ذهنم بود از قصد نوشتم خب من راهی نمیدونم شما میدونی بهترین کار چیه سکه های پارسیا ...

پارسیان که اصلا باتوجه به کلپای که دیدم ۹۹درصدش قلابیه..

نمیدونم واقعا..

طلا خوبه‌، درشرایطی که در طولانی مدت نیاز به پولش نداشته باشی..

کار نمیکنی؟؟ اگه کار کنی و قسط هاشو بدی خوبه.

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
از ب.لو بانک چقدر و چجوری میشه وام گرفت من به وام نیاز دارم ممنون میشم از راهنماییت عزیزم

با توجه به کارکرد حسابِ انگار 

فقط میدونم بار دوم اگه گردش حساب باشه تا ۴۰ میده 

پارسیان که اصلا باتوجه به کلپای که دیدم ۹۹درصدش قلابیه..نمیدونم واقعا..طلا خوبه‌، درشرایطی که در طول ...

اره من تا شهریور دفاع میکنم از مهر میرم سرکار 

پس با توجه به حرف شما و دوستان من طلا بخرم بذارم کنار و پول قسط رو از حقوقم بدم اینجوری هم وامای بعدی رو میگیرم هم طلاها برام میمونه و ی مقدارم سود طلاها 

قسطاهم که از حقوق خرد خرد میره متوجه نمیشم 

به نظرتون اوکیه؟

اره من تا شهریور دفاع میکنم از مهر میرم سرکار پس با توجه به حرف شما و دوستان من طلا بخرم بذارم کنار ...

اره اگه بری سرکار که عالیه

عزیزم چقدروام میده وشرایطش چطوریه واسه وام بایدپول خوابوند اقساطش چقدره ؟؟

باید کارکرد حساب داشته باشی با توجه به کارکرد بهتون وام میدن برای بار دوم اگه خوش حساب باشید بیشتر میشه

هنوز ثبت نام نکردم که کامل از مراحلش بدونم فعلا میخوام ایده بگیرم ضرر نکنم ی وقت

اره اگه بری سرکار که عالیه

میگن عقل چند نفر از ی نفر بهتر کار میکنه 

من کل فکرم این بود از رو پول خودِ وام پولش رو بدم در حالی که راه حل جلو چشمم بود

خیلی ممنون هم از شما هم از بقیه دوستان