من یه بار تو مترو یه دختر چشم سبزو دیدم انقد زل زدم بهش بنده خدا هم هعی چشمتو چشم میشد باهام نمیتونستم از قیافش چشم بردارم ولی الان یادم نیست چه شکلی بود انگار دست خودم نبود انقد خوشگل بود
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
یه سری دیگه موقع انجام ازمایشای قبل عقد یه دختره اونجا بود دقیقا چهره ای که خیلی زیبا میدونم چشای خوش حالت و درشت با لبا و دماغ کوچیک .تو دلم گفتم نکنه همسرم بگه زنای بقیه چقد خوشگلن😥
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
نه همه چیزش خوب بود تمام اجزا. سبزشم سبز خیلی روشن نبود کارمم کاره زشتی بود انقد زل زدن