2777
2789
عنوان

دعا کنید خدا مرگمو برسونه

119 بازدید | 12 پست

اگه واس خاطر مامان نبود خودم پایان میدادم‌ب این دنیا

درسته بچه م کوچیکه ولی میدونم زن میگیره زنش با کتک و هرچی بزرگش میکنه 

ولی از مادرم نمیتونم بگذرم

خدایا کمکم کن اوضاع زندگیم‌ خوب بشه خدایا بخاطر پسرم کمکم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الهی همون خدایی که مرگ میرسونه، برات حال خوب و حل مشکلات رو رقم بزنه و کمکت کنه تا فراموش کنی دعای امشبت رو. الهی خودت بچتو بزرگ کنی و مامانتم سلامت باشه در کنارت

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عزیزم الهی همون خدایی که مرگ میرسونه، برات حال خوب و حل مشکلات رو رقم بزنه و کمکت کنه تا فراموش کنی ...

قربونت عزیزم با شوهرم قهر کردم اومدم خونه مادرم 

دلم گرفته 

دیشب زنگ زد ج ندادم 

خدایا کمکم کن اوضاع زندگیم‌ خوب بشه خدایا بخاطر پسرم کمکم کن

خدا میگه

با یاد من آروم باشید 💚

همین جمله رو پیامبرا باور کردن

دریاها براشون شکافته شد.

معجزه‌های خدا به میزان باورهای ما نازل میش

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
قربونت عزیزم با شوهرم قهر کردم اومدم خونه مادرم دلم گرفته دیشب زنگ زد ج ندادم

خدا نکنه عزیزم. صبر کن یکم اروم شه خودش میاد دنبالت،

آخه عزیز من چرا قهر؟ تو همون خونه خودت قهر کن ولی تحت هیچ شرایطی خونه رو ترک نکن. اگه شوهرت خودش ادم خوبیه ، سعی کن با تلاش و سیاست خودت به راهش بیاری، عزیز من اروم باش، انقدر خودتو زجر نده، هودت پیش خودت سبک سنگین کن ببین میتونی برگردی خونه ات، هیچوقت هیچوقت مشکلات خونه رو به بیرون منتقل نکنید، الانم سعی کن درستش کنی ، ان شالله که خدا هم کمکت میکنه عزیزم‌