2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا حالم بده خیلی یهویی تصمیمیه عمل گرفتم و رفتم پیش این دکتر الان پشیمونم از انتخابش

عزیزم من پیش همتی عمل کردم برو خداروشکر کن حالت خوبه نفس میتونی درست بکشی همین که عیب بینی درست شد خوبه ناشکری نکن

بینیون خوبه از لحاظ ظاهری و تنفس؟

من ۴۰ روزه عمل کردم پیشش با اینکه ورم داره ظاهرش خوبه من خودم طبیعی میخواستم کلا کارای همتی طبیعی یا نیمه فانتزی رو به طبیعی ولی ممکنه که الان ورم داشته باشی 

ولی تا الان تنفسم هنوز مثل قبل نشده امیدوارم خوب بشه میگن عادیه تا چند ماه تنفس سخته 

ولی اگه طبیعی شده خودتو ناراحت نکن همین که عیب دماغت درست شده خداروشکر تنفست هم که خوب باشه که واقعا خوشحال باش چون من واقعا اذیت شدم این چند وقت الان رفتم تاپیکهای تنفس بعد از عملو خوندم یه خورده خیالم راحت شده ایشالا خوب میشم 

شما از لحاظ تنفس چطورید؟

من خوبم ولی الان اتفاقا میخواستم یه تایپیک بزنم

بعد پنج ماه یکی از سوراخای بینیم مدام کیپ میشه ولی خب میگم شاید به خاطر پاییز و حساسیت و ابریزش بینیه که دارم