2777
2789
من خودم یادمه اون موقع عضو نی نی سایت بودم همش بی بی چک میزدم..بعد خشک شدن صد بار زیر نور چکش میکردم ...

ن هالش خاکستری نیست عزیزم قشنگ صورتیه... حرفاتم خیلی به دلم نشست عزیزم مرسی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن هالش خاکستری نیست عزیزم قشنگ صورتیه... حرفاتم خیلی به دلم نشست عزیزم مرسی

ان شالله که مثبته عزیزم..ولی میگم فکرتو درگیر نکن فوقش برو آزمایش بده..با بی بی چک و. استرسش بدتر پریودت عقب میافته،خیلی بی بی چک زدی..صبر کن سه چهارروز دیگه بزن اگه همین هاله محو بود منفیه،آزمایش بده ان شالله که مثبته اما منفی بود دیگه ذهنتو مشغول نکن

میدونم نمیشه ها،یه چیزیه که دلت میخواد بهش برسی‌‌،بعد که میرسی میبینی وااای،تازه اول راهی..اون همه عشق و علاقه یهو میشه همش درگیری..

حرفای دیگران چرنده..بچه کی میاری نمیخوای بچه بیاری؟کو کو الان یکیشون نیست که بچتو نگه داره تو بخوابی...فقط نصیحتاشون و دخالتاشون برات میمونه

اینو بدون بالاخره باردار میشی خداست که بچرو میده،اون بچه یک فرد جدیده انسانه خدا صلاح میدونه فلان روز فلان ساعت این بچه به دنیا بیاد بوجود بیاد..

من همه اینارو میدونستم اما خب هدفم رسیدن به چیزی بود که بدستش نمیارم،فشار اطرافیان و حرفاشون

ولی به خدا برای بچه دوم گفتن دیگه مثه اولی نمیفتم تو هول و ولا و استرس که بیارم..حرفاشون باد هواست

ان شالله که مثبته عزیزم..ولی میگم فکرتو درگیر نکن فوقش برو آزمایش بده..با بی بی چک و. استرسش بدتر پر ...

اره چن تا زدم هالشون در همین حد بوده... من نوبت دکتر داده بهم برا برج ۵ که برم پیشش زیر نظرش باشم برام ای وی اف کنه...

اره چن تا زدم هالشون در همین حد بوده... من نوبت دکتر داده بهم برا برج ۵ که برم پیشش زیر نظرش باشم بر ...

چرا اول آیوآی نمیکنی؟

من ماه بعد آیوآی طبیعی باردار شدم

البته آی وی اف بهتره

خواهرم بعد ۵سال ناباروری با آی وی اف دوقلو دختر باردار شد

چرا اول آیوآی نمیکنی؟من ماه بعد آیوآی طبیعی باردار شدمالبته آی وی اف بهترهخواهرم بعد ۵سال ناباروری ب ...

حالا برم دکتر ببینم نظر خودش چیه بیشتر دلم‌میخاد ای وی اف کنم