2777
2789
عنوان

تب شدید بچه دوساله

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره ویروسه فقط بچه ها میگیرن خیلی تب شدیدهرچی شیاف بزاری و استامینوفین بدی تب قطع نمیشه ولی خیلی احتیاط داره حتمآ بذار شیاف و شربت بده و تب کنترل کن میگن ۳ تا ۵ روز هست بچه خواهرم یک هفته شد بمیرم خیلی زجر کشید 😭

از من گذشت و من نیز از او بگذرم ولی با چون منی به غیر محبت روا نبود😔
آره ویروسه فقط بچه ها میگیرن خیلی تب شدیدهرچی شیاف بزاری و استامینوفین بدی تب قطع نمیشه ولی خیلی احت ...

عی خدا خدا رحم کنه بهم شیاف دیکلوفناک خوبه یا استامینفون

بروفن شش ساعتی و شیاف چهارساعتی همزمان بزن اگ نیومد ‌پایین ببر اورژانس دارو تزریقی بگیره فعلا تبش پا ...

الان ایبوپروفن بدم بهش؟؟؟اخه همین نیم ساعت پیش شیاف زدم براش

عی خدا خدا رحم کنه بهم شیاف دیکلوفناک خوبه یا استامینفون

واقعآ انشاالله زودتر خوب بشه

بچه خواهرم شربت هی میاورد بالا نمیخورد شیاف گذاشت ولی شربت میگن بهتره ولی شیاف خوبه، خیلی بی اشتها بود غذا اصلآ نمیخورد همش ناله میکرد تو تب میسوخت دوتا دکتر بردیم گفتن ویروسه باید دورش بگذره ولی بنظرم دکتر خوب ببرینش فردا تا زودتر خوب بشه 

تبش بالاس میترسم تشنج کنه

آخی وای منم خیلی میترسم از تب ولی احتیاط داره نمیدونم واقعآ تب بچه شماهمین ویروسه باشه ، پاشوره کنید لباس سبک کنید برش😩😢