2777
2789

من تو نی نی سایتم

یهو داد زد خببب پس رئیس جمهورم انتخاب شد 

پاشید جمع کنین برید دیگه  

من خیلی خندم گرفت گفتم حالا کی رئیس جمهور شد؟؟

گفت همون(.....)

یه کلمه خیلی زشتی گفت که از اول ازدواج تا الان همچین چیزی از دهنش نشنیده بودم🤣

گفتم کی کیو میگی ؟؟؟ دیگه جواب نداد

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..

🤣🤣🤣🤣

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خخخخخخ 

من دخترم خیلی میحرفه تو خواب

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶

داداشم تو خواب همه اش دعوا میکنه

نمیدونم حالا با کی 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
ازفرصت استفاده چندتاسوال دیگه هم بپرس که تو بیداری جرات پرسیدن نداری😂

پدر شوهرم تو خواب فریاد میزنه و تند تند نفس میکشه 

من چند شب پیش پاشدم نشستم یه گوشه قلبم داشت از جا درمیومد از ترس

منم شوهرم تو خواب خیلی حف میزنه یبار گفت کاسرو گذاشتم رو سرم منم گفتم خب؟گفت دارم میرقصم

وای خدااامردم🤣🤣