2777
2789
عنوان

برگردم خونه یانه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 23 پست
جدی میگی ینی زنگ بزنم منم؟

اره اگه خودت می ترسی بده پدر شوهری برادر شوهری یا مادرشوهرت  باهاشون حرف بزنه بعدشم ازشون قول بگیرن از تماسی که باهاشون داشتین شوهرت خبر نداشته باشه 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
اره اگه خودت می ترسی بده پدر شوهری برادر شوهری یا مادرشوهرت باهاشون حرف بزنه بعدشم ازشون قول بگیرن ...

یبار یکیشون زنگ میزد شوهرم نبود گوشیو دادم پدرش یکم تندصحبت کردچندوقت خوب بود زنگ نمیزدن ولی باز کم کم شروع شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبار یکیشون زنگ میزد شوهرم نبود گوشیو دادم پدرش یکم تندصحبت کردچندوقت خوب بود زنگ نمیزدن ولی باز کم ...

دیگه این بار باهاشون حرف بزنه که کلا جواب تلفنای شوهرتو ندن شوهرتم بره پیششون یه بهونه بیارن زود خدا حافظی کنن حتما این کارو بکن 

دیگه این بار باهاشون حرف بزنه که کلا جواب تلفنای شوهرتو ندن شوهرتم بره پیششون یه بهونه بیارن زود خدا ...

حتما تواولین فرصت اینکارومیکنم

یکیشون رو همیشه بیرون میبینم رو در رو بگم بهش؟؟یاهمون تماس خوبه؟

دیگه این بار باهاشون حرف بزنه که کلا جواب تلفنای شوهرتو ندن شوهرتم بره پیششون یه بهونه بیارن زود خدا ...

حتما تواولین فرصت اینکارومیکنم

یکیشون رو همیشه بیرون میبینم رو در رو بگم بهش؟؟یاهمون تماس خوبه؟؟

حتما تواولین فرصت اینکارومیکنمیکیشون رو همیشه بیرون میبینم رو در رو بگم بهش؟؟یاهمون تماس خوبه؟

نه اصلا رو در رو نگو  بهتره یکی از خونوادهی شوهرت این کارو بکنه من چون باهاشون قطع ارتباط بودم خودم کردم یادت باشه با احترام و ادب کامل و اروم حرفتونو بزنین