2777
2789
عنوان

آزمون قلم چی تابستون ثبت نام کنم؟

805 بازدید | 12 پست

دهم یازدهم تو طول سال کردم 

دهم ۲ آزمون کلا دادم یازدهم ۳ تا 😂

حتما دوباره دوازدهم تو طول سال ثبت نام میکنم 

موندم تابستون برم یا نه 

آخه برنامهش رو دیدم دوتا امتحان اولشو صد درصد نمیدم چون از همه کتاباعه می ترسم نرم بدم دوباره مامان بابام غر غر کنن 

از یه طرفی گند زدم تو یه سری از امتحانا می خوام بهشون نشون بدم دارم دوباره سفت می خونم 

بعد قراره یه مدرسه جدید برم که (تیزهوشان)دوست دارم ترازم رو ببینن فکر نکنن عقبم ازشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یازدهم هستم قراره تمام تلاشمو کنم از تابستون 

شنبه ک آخرین امتحانو دادم ی هفته استراحت میکنم یعنی تا جمعه و بعد کارامو راست و ریست میکنم 

و بعد میرم برای کنکوری خوندن 

مدرسمو هم می‌خوام عوض کنم 

باید راجب کلاس آنلاین و آزمون و ... جست و جو کنم 

منم یازدهم هستم قراره تمام تلاشمو کنم از تابستون شنبه ک آخرین امتحانو دادم ی هفته استراحت میکنم یعنی ...

اگه می خوای سفت بخونی 

پیشنهاد می کنم آزمون های تکمیل ظرفیت نمونه رو شرکت کن 

من تجربه دارم

هم تو نمونه بودم راهنمایی

هم بهترین مدرسه غیر دولتی بودم امسال 

هم دهم تیزهوشان بودم 

لامصب نمونه تیزهوشان یه چیز دیکس با پول غیر دولتی می تونی بهترین کلاس رو ثبت نام کنی 

البته در کل به خود دانش آموز بستگی داره

پسر من دهم تجربیه. تیزهوشانه. به نظرم سطح مدرسه شون خیلی بالا نیست. قلم چی ثبت نامش کنم؟ هزینه اش چقدر میشه؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
پسر من دهم تجربیه. تیزهوشانه. به نظرم سطح مدرسه شون خیلی بالا نیست. قلم چی ثبت نامش کنم؟ هزینه اش چق ...

نمی دونم هزینه رو 

در مورد قلم چی هم نمی دونم 😂😂گفتم ثبت نام میکردم نمی‌رفتم 

شهرتون کجاست ؟

نمی دونم هزینه رو در مورد قلم چی هم نمی دونم 😂😂گفتم ثبت نام میکردم نمی‌رفتم شهرتون کجاست ؟

رشت

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من والا تجربه ای که گرفتم این بود که اگه میخوای پسرتو یازدهم ثبت نام کنی باید تو ملاسشون خیلیا برن ت ...

بعضیا میرن. توی تیزهوشان اگه هر کلاس و موسسه ای برن پنهان میکنن. میترسن بقیه هم بفهمن سطحشون بره بالا. من واقعا موندم کجا ثبت نامش کنم

بعضیا میرن. توی تیزهوشان اگه هر کلاس و موسسه ای برن پنهان میکنن. میترسن بقیه هم بفهمن سطحشون بره بال ...

نفرات برتر رو تو سایت میزنن بعد از هر آزمون 

بچه ها به خاطر همون رقابت می کنن 

موسسه هم به نظرم اگه معلمانش خوبن جایی نفرستش 

چون مثل مدرسه از بچه نمی‌خوام به درد نمیخوره

منم یازدهم هستم قراره تمام تلاشمو کنم از تابستون شنبه ک آخرین امتحانو دادم ی هفته استراحت میکنم یعنی ...

سلام شما امسال میرید دوازدهم؟

تعریف من از عشق همان بود ک گفدم؛ دربند کسی باش که دربند حسین است…بچه ها برای حاجت روا ییم یه صلوات بفرستید ❤