2777
2789
عنوان

چه تنبیهی برای بچه ای که نمره هاش کم شده میشه انجام داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3496 بازدید | 54 پست
خیلی بی دقت خیلی ...خوندنیاش ضعیفه اما خیلی کار شد باهاش حتی دبیر خصوصی گرفتیم‌‌...اینم نتیجه ش

پسرمنم هفتم بود امسال اونم سرامتحان بی دقتی میکرد بااینکه خیلی تلاش میکرد دیدم نمیشه بزارم خودش تنها بخونه شروع کردم براش توضیح درسا و همچنین سوالات رو که میخوند حتماازش می‌پرسیدم تامطمئن بشم یادگرفته وبعد ازش حتما امتحان می‌گرفتم خیلی سخت بود ولی الحمدلله نتیجه گرفتیم و البته الان پیش مشاور بردمش برای قضیه ی بی دقتی وعدم تمرکزش مشاور ازش تست گرفت ویه سری تمرینات بهش داد شماهم امسال که گذشت ولی سال دیگه همین روش رو درویش بگیر

از پسرم پرسیدم بدترین تنبیه چیه گفت تحریم گوشی 😅خودش بارها طعمش رو‌چشیده🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راست میگی تو رو خدا پسرم امسال هفتم میره شاید شما درسخونی خیلی🌷🌷

هفتم آسون ترینه 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

ببین مساعل خونه رو پیش اون نگید مشکلات وغیره اصلا درمورد هیچی پیشش حرف نزدید من خواهرزادم اونطور بود انگار تو عالم خیال بود یبارباهاش حرف زدم دیدم بچه ذهنش درگیر کوچکترین مساعل خونست بااینکه تو ظاهر بی تفاوت رفتارمیکرد بچه هاخیلی باهوشن درمقابلش مشکلات رو بیشترازمادرک میکنن باعث حواس پرتیشون میشه تنبیه نکن ریشه یابی کن

پسرمنم هفتم بود امسال اونم سرامتحان بی دقتی میکرد بااینکه خیلی تلاش میکرد دیدم نمیشه بزارم خودش تنها ...

اینجور بچه ها رو باید حمایت کنی و کمکش کنی تمرکزش بالابره یه وقت می بینی اختلال یادگیری یا عدم تمرکز داره ببر پیش مشاور کودک و نوجوان خبره خیلی تاثیر داره

هیچی .تشویقش کن که تلاش کنه بهتر بشه .تنبیه دیگه فایده نداره .بعدم فکر کن لیسانس یا فوق لیسانس گرفته ...

حداقل دیپلم بتونه بگیره لیسانس و...مهم نیست 

در حد خودش که بتونه از پس خودش بر بیاد

نه راست میگه آسونه مخصوصا ریاضیش فقط باید تلاش کنن البته چون تغییر مقطع دارن و سیستم نمره دهی هست ممکنه بچه ها با چالش روبرو بشن یکم اوایل اذیت کنن ولی ازهمون اول حواستو جمع کن چون دیگه توصیفی نیست وهراشتباهی ازنمره کم میشه

هفتم آسون ترینه

خدا خیرت بده ک امید میدی 

پسرم درسش خوبه شکر خدا 

امسال ک نمره دارن یه کم ترسناکه😬😬

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

نه در حد کتک و تنبیه نه خیلی بی خیال و بی توجه یکی دو بار جدی به روش بیارید که نمراتش خیلی کم شده و الان وارد مرحله بالاتری شده پس نیاز به تلاش بیشتری داره 

هفتم امکان اینکه نمرات دانش آموز کم بشه هست چون تازه از جو خیلی خوب و خوب بیرون اومدن نمره ای براشون سخته

nature 🏖️🍁lover

نه راست میگه آسونه مخصوصا ریاضیش فقط باید تلاش کنن البته چون تغییر مقطع دارن و سیستم نمره دهی هست مم ...

ممنونم عشقم پسرم درسش خوبه تا ششم بسیار عالی میشد ...ب قول شما نمره دارن امسال ی کم ترسیدم😅

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

هشتم چطوره؟شنیدم ازهفتم آسونتره ریاضیش چطوره؟

هشتم یکم سخت تره ولی کلا راهنمایی خیلی آسونه بلای آسمونی تو دبیرستانه 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
خدا خیرت بده ک امید میدی پسرم درسش خوبه شکر خدا امسال ک نمره دارن یه کم ترسناکه😬😬

نه اصلا نگران نباش بابا هیچی نداره 

نه اتفاقا ریاضی هفتم زیاد هم آسون نیست پایه ریاضی هشتم نهمه بلد نباشه ممکنه دچار مشکل بشه پایه های بالاتر ولی خب به نسبت هشتم نهم قابل فهم تره به نظرم پایه نهم از همشون آسون تر بود من هنوز که هنوزه توی بعضی از مفاهیم ریاضی هفتم میمونم😂

nature 🏖️🍁lover