الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی درستش اینه یه گوشه بمونن ،غذا بده تا کم کم بزرگ شدن برن
✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲 حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!! ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم.. نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر ✌🏻😏 ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾
هیچ کاری نکن بدشگونه. هر کی خونه گربه ها رو ویرون کنه خونه خراب میشه. تجربه دارم
بد شگون چیه خودت دوست داری گربه خیابونی غلت خورده تو جوب و اشغال بیاد رو فرش خونت اونم وقتی بچه تو اون خونه هست؟؟؟ والا میگفتن خونه پرستو ها رو خراب نکنین شگون نداره وووو برای هر حیووکی یه جیزی میگن
چیکارشون داری تو این گرما و بی غذاییچی میشه یکم کمکشون کنی بزرگ شن اون گربه گناه داره بچه شیر میده
امیدوارم سر خودت بیاد...گربه از ریختش انگل میباره من تا کی گند و کثافت اینا رو تمیز گنم؟؟؟ تو حیاط باشن چرا میان تو خونه؟؟؟ این همه خونه تو کوچه هست چرا خونه ی من؟
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^