2777
2789
عنوان

بدم میاد از اونایی که قسم میدن

134 بازدید | 16 پست

یعنی چی آخه قسم میدین بیایین تاپیکم 

جون عزیزت و فلان 

درکتون نمیکنم حقیقتا

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردم تو مکالمه میگی منم خوشم نمیاد کلا . ولی مامان بابام منو همیشه دروغگو میبینن و همیشه قسم هم میخورم باور نمیکنن تا وقتی براشون اثبات شه ... شده از خونه بندازنم بیرون و بفهمن اشتباه از من نبوده اصلا ...

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...

اونم میگه بیاید نفرین کنید

ولمون کن بابا

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اونم میگه بیاید نفرین کنیدولمون کن بابا

حالا من کلی گفتم منظورم اون خانم نبود در کل جالب نیس

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
حالا من کلی گفتم منظورم اون خانم نبود در کل جالب نیس

ولی من منظورم ب اوشون بود رفتم تو تاپیک میگم نکن درست نیست میگه،، سی کت و،، بزن

موندم واقعا

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ولی من منظورم ب اوشون بود رفتم تو تاپیک میگم نکن درست نیست میگه،، سی کت و،، بزنموندم واقعا

چی بگم والا

از کساییکه زیاد قسم میدن و زیاد قسم میخورن خوشم نمیاد

چونکه خیلی وقتا میبینیم دروغه ... خواهر من ی زمانی اینجور بود بخاطرش کتک میخوردم . قسم های منو باور نمیکردن قسم های اون دروغگو رو بله :) معمولا هم مظلوم نما هستن ، زودی هم گریه میکنن اشک تمساح که حق با منه

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...
چونکه خیلی وقتا میبینیم دروغه ... خواهر من ی زمانی اینجور بود بخاطرش کتک میخوردم . قسم های منو باور ...

آره کساییکه قسم میخورن دروغ زیاد میگن. جاری خودم اینجوریه، چیزی که مطمئنم داره دروغ میگه، یه جوری جلوی دیگران به دستای بریده ی ابالفضل و ناله های دل زینب و سر بریده ی امام حسین قسم میخوره، مو به تن آدم سیخ میشه.

خیلی پلید و بد ذاته. ولی قسم وِرد زبونشه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟