2777
2789

چیز سنگین بلند. کردی؟؟؟بارداری؟

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرت فتق تا این حد درد داره؟امروز ترشی خوردم بدتر شدم حس میکنم از روده ام باشه.وای اصلا شرایط ندارم ...

راستش تجربه ای از فتق ندارم ولی دخترم که بچه کوچیکترم رو بغل میکرد همیشه دور نافش درد میکرد دیگه وقتی اجازه ندادم بغلش کنه خوب شد اگه چیز خیلی سنگین و یهویی بلند کردی شاید از همون باشه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

راستش تجربه ای از فتق ندارم ولی دخترم که بچه کوچیکترم رو بغل میکرد همیشه دور نافش درد میکرد دیگه وقت ...

رفتم امروز سونو.گفت همه چیت اوکیه و از فتق نیست.نمیدونم خوشحال باشم با ناراحت😒الان باید برم از نظر روده و گوارش بررسی بشم.وای دعا کن کولونوسکوپی نخاد

چندساعت باید غذا نخورین؟

روز قبل ساعت ۹صبحانه باید بخوری و بعدش رژیم مایعات.فقط شربت عسل خوردم که ضعف نکنم.۶لیتر پیدرولاکس باید خورد که من فقط ۳لیتر تونستم بخورم .البته من اون هفته که رفتم دکتر به من دارو داده بود و دردم خیلی بهتر شد

علائمتون چیا هست؟؟؟؟ فقط همون درد ناف؟ ؟؟یا یبوست وایناهم دارید

ببین من علائمم فقط درده.از نظر گوارش اوکی هستم.ولی از وقتی دارو خوردم معدم اذیت شده.مثلا ضعف شدید جوری که نصف شب بلند میشم از ضعف.ولی چیزی ک جالبه چند نفر از ناف درد گله کردن تو دوروبری هام!ولی برای من عصبیه چون تازگی یکی از عزیزامو از دست دادم