2777
2789
عنوان

خواهرم:)

208 بازدید | 8 پست

اصلا باهام حرف نمیزنه همش باهام دعوا داره فحشم میده ۵ ساله ازدواج کرده شوهرش دست چک خواهرمو فروخت به این و اون این اومد از ما مولشو گرفت چکارو پاس کرد اونوقت دق و دلیشو سر من خالی میکرد الان میخواد طلاق بگیره میگه تو چشمم زدی و فلان همشم خونمونه از دستش آسایش نداریم الان بعد از ظهر واسمون مهمون اومد هر چی از دهنش دراومد به عمه هام تیکه انداخت منو مامانم آب شدیم رفتیم تو زمین همش میگه خونه بابامه به تو چه همش هم خودشو هم بچش بی ادبن و منو داداشم مجردیم تو خونمون از دستشون آسی شدیم چیکار کنم به نظرتون ؟ خیلی هم آدم صبوریم

با کِه نَجوا بُکُنَم این هَمه تَنهایی را ...️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بندہ خدا دق دلی دارہ عقدہ ای شدہ سر شما خالی میکنہ

مامانم هی میگه باهاش مدارا کنین گناه داره ما هم خدایی هیچی نمیگیم اون هی کرم میریزه

با دوستان مروت با دشمنان مدارا

با من فک کنم فقط مشکل داره با همه خوبه غیر از من با خواهرشوهرش از من بهتر بود منی که بچشو میشستم مامانم هزار تا کار واسش میکنه بابام همش به خودشو بچش میرسه اما همش فقط به ما میتوپه حالا خوبه خودش این شوهر عتیقشو پیدا کردا

با من فک کنم فقط مشکل داره با همه خوبه غیر از من با خواهرشوهرش از من بهتر بود منی که بچشو میشستم مام ...

تحت فشاره 

جدای پروسه درداور زندگیه اونم با بچه 

سخته اما سعی کن جوری رفتار کنی که شرمندت بشه

بگو خدایا بخاطر تو با خواهرم مدارا میکنم

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند
تحت فشاره جدای پروسه درداور زندگیه اونم با بچه سخته اما سعی کن جوری رفتار کنی که شرمندت بشهبگو خدایا ...

انگار من مقصر هستم من که دست چکشو ندزدیدم چرا همش منو فحش میده به من میگه تو به من حسادت میکنی خسته شدم روز عیدی گوسفند کشتیم هی گوشت های خوب برمیداره واسه اینو اون

گلم تاپیک قبل رو بستید مجبور شدم اینجا بنویسم.

به باباتون بگید زشته مضحکه دست اون داماد عوضیتون بشه. اول مطمئن بشه بعد ... ساکت نشستن خواهرت نشون میده از چیزی ناراحت نیست و دعواش هم باشوهرش زرگری هست چون کسی که قهر میکنه دیگه هر روز هر روز گوشی بدست فحش نمیده و دنبال کارای طلاقش و اجرای مهریه میره نه اینکه بشینه باباش رو به روز فقر بندازه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

سلام اینایی که میگم تجربیاته.. اتفاقا رفتار خواهر شما طبیعیه چرا بخاطر اینکه گارد گرفته تا اینکه سرزنش نشنوه بگن دیدی اینجورشد چقد گفتیم با این ازدواج نکن. یه جور ترس بازدارنده داره روش کار میکنه ومطئن باشید اونم نمیخواد شمارو ناراحت کنه.. راهکار. شما از رفتاروکارهایی که باعث میشه دربرابر شما گارد بگیره کاملا پرهیز کنید به روش نیارید ولی ازدور مراقبش باشید اینجور رفتارا از شدت حال خرابیه وفقط به ذهنشون میرسه که صورت مسئله روپاک کنن چون افکار پریشون دارن. باتشکر 🙏🏻