2777
2789

بله ولی دیگه دیره تازه بخوای نصب کنی 😐

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره واقعیه

ولی ارزش کمی میگیره

الآنم خیلی خیلی دیره واسه نصب کردنش

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
نه هیچوقت اعتماد نمی کنم به همچین برنامه هایی 

کی میدونست بیت‌کوین یه روزی انقدر گرون باشه، ولی یه سری همون اوایل ماین کردن و بارشونو بستن

نمیگم این همست ر بار ادمو میبنده ولی یه هدیه کوچیکی میشه دیگه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
کی میدونست بیت‌کوین یه روزی انقدر گرون باشه، ولی یه سری همون اوایل ماین کردن و بارشونو بستننمیگم این ...

اره ممکنه خیلیا با شما هم نظر باشن اما جایی ندیدم کسی فقط با کلیک کردن بتونه درآمدی هرچند ناچیز بدست بیاره.

از طرفی هم بیتکوین یا ترید یا هر فعالیت این سبکی که می فرمایید،با این بازی کاملا متفاوته. همس.تر صرفا فقط یه بازیِ اما بیتکوین یا ترید در واقع می تونه یه شغل برای یه تریدر محسوب بشه که نیاز به آموزش داره پس نمیشه اینا رو در یک category قرار داد😊

اره ممکنه خیلیا با شما هم نظر باشن اما جایی ندیدم کسی فقط با کلیک کردن بتونه درآمدی هرچند ناچیز بدست ...

این بازی هم کوین میخواد معرفی کنه و از این طریق داره عرضه میکنه

من خودم به خوبی با این بازار و فارکس اشنایی دارم و میدونم اوضاع از چه قراره

چون شما ندیدید دلیل نمیشه که وجود نداشته باشه

موفق باشید🌹

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
این بازی هم کوین میخواد معرفی کنه و از این طریق داره عرضه میکنهمن خودم به خوبی با این بازار و فارکس ...

من موفقم امیدوارم شما هم با کوبیدن مداوم روی صفحه موفق شید 👋🏻