2777
2789
آذر یا بهمن؟ولا من ک حسم‌میگه زیر پنج

نه این دوتا نیستم

تگت می‌کنم میگم درست گفتی چند ماه دیگه😍🤍

میشه حست به این نمره هامم بگی که چنده؟

دینی 

عربی

ادبیات 

زبان 

سلامت

ریاضی 

زیست 

شیمی

فیزیک

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

بله.

مرسی عزیزم 🥰😇ببخشید اذیتت کردم 

یه سوال دیگه میشه بپرسم زمانش رو نمیتونی حس کنی  ؟؟ 

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :)))) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا از دهنت بشنوه خسته ام .میش طوری زندگیم بر گرده ک انگشت ب دهن بمونم.هم سلامتی هم مالی؟

همه چیزایی ک فکر میکنی ناممکنن یه روز تو زندگیت ممکن میشن

منم با این سن کم پر عذابم ولی چ کنیم دیگه زندگیه🙂

چیزی ب ذهنم نمیرسه

بیشتر حسم میگه عشقی

@nnnnop سلام عزیزم من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده با هم ازدواج می کنیم؟من چه زمانی و چطوری ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم

@nnnnop‍ عزیزم امیدوارم حدس هات درست باشه به نیتت ۵۳۱ عدد صلوات حضرت زهرا میگم 🥰😍

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :)))) 
همه چیزایی ک فکر میکنی ناممکنن یه روز تو زندگیت ممکن میشنمنم با این سن کم پر عذابم ولی چ کنیم دیگه ز ...

پس ی دلخوشی ساده است ؟امید واهی ؟😥

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
نه این دوتا نیستمتگت می‌کنم میگم درست گفتی چند ماه دیگه😍🤍میشه حست به این نمره هامم بگی که چنده؟دین ...

همه رو قبولی ولی ممکنه ریاضیو بیوفتی

چیزی ب ذهنم نمیرسه

همه رو قبولی ولی ممکنه ریاضیو بیوفتی

قبولی که قبولم پارسال دیپلم گرفتم

امسال ترمیم کردم میخواستم بدونم حدودی چقد شدم هرکدومو

میتونی بگی؟

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜