2777
2789

خب بستگی داره چه حرفایی زده باشه هرچیزی که خیانت نیست ولی اگه توی رابطه بودی و حرفای جنسی زده یا با اوناهم توی رابطه بوده همزمان، قطعا اینکارشو تکرار میکنه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره همه مردا خیانت میکنن

بنظرم این حرف شما درست نیست اگر خدای نکرده به شما خیانت شده قرارنیست  همه مردا رو خیانتکار بدونین.مثه این میمونه که اگر یه خانمی خیانت کرد بگیم همه زنا خیانت میکنن.همه چی بستگی به ذات آدما داره قرار نیست همه رو با یه چوب بزنیم که ببین طرف مقابلت سر چه سفره ایی بزرگ شده دوست عزیز 

چرا هرثانیه اینجا آنلاینی؟  زندگیت تو گوشیه؟ چشات از حدقه درومد برادر

خواهر من

من از کجا میدونستم ملت فضول منن...

من از ۶ صبح تا ۶ عصر سر کارم

کارم‌استند بای  هست

ممکنه یک‌روزی کار باشه

ممکنه یک‌روزی کار نباشه

معمولا تایم ازادمو میام اینجا

صد در صد. اصلا هیچ شک و شبهه ای درش نیست. دوران دوستی برای شناخته. اگر قراره چشمتون رو روی بدیهیات ببندید که فایده نداره. توی دوستی و نامزدی همه کلی ظاهر رو حفظ میکنن و خودشون رو خوب نشون میدن، آخرش وقتی میرن توی زندگی به هزار مشکل میخورن. این که دیگه از همین الان داره هرز میپره. ببین بعدا چی بشه.