دو روز هست که بردارم مراسم نامزدی گرفته و حدود ۵۰ نفر اونجا بودن از طرف ما فقط ما و عمه ام رفتیم که او نا هم دیرتر رسیدن همه جمعیت اونجا بودن بعد دیگه رقصیدیم و اینا تموم شد مراسم .روز بعدش داداشم گفت زنم میگه بیا بهم بزنیم میگه زنم دیوانه شده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعد مامان نامزدش تو آشپزخانه تمیز میکرده متوجه میشه یه نایلون مشکی گوشه زیر کابینته باز که میکنه میبینه یه روسری هست که تیکه تیکه ازش بریدن و یه عالمه گره زدن تو این دو روز هم دختره یکسر میگه اشتباه کردم باید نامزدیمو بهم بزنم
در حالی که با میل خودش جواب مثبت دادن و رفتن خرید و دسته گل و ... بعد از نامزدی دختره مث دوقطبی ها شده .برادرم گفت وقتی از خونشون میاد بیرون خوبه و مهربون ولی میره تو خونه پیام میده ازت متنفرم .بعد امروز صبح مادرم با پدرم رفتن خونشون که تکلیف رو مشخص کنن خواهر کوچیکه دختره یه دفعه بین فرشاشون یه نخ سفید پیدا میکنه با گره زیاد
واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟ من واقعا حوصله ندارم بخام این زندگی این همسر این خانواده رو ترک کنم که بخام دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره ۳سال طول بکشه فرمان اون زندگی اون مرد اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره خاهر شوهر مادر شوهر بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم باشه.... بخام داخل خانواده همسر برا خودم جایگاهی درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس عمری وقتی واس این شوهر این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃 اینارو درست میکنم...با همین آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو معلوم نیست به تو چی میفته شاید بهترین دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا منتها..باید بدونی کدوم کی استفاده کنی که بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی مهره هاتو کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که صرف شناختن مهره های زندگیت کنی .....پس با همینا بازی کن.. _زندگی یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم
پدر و مادر دختره هرچی میگفتن مگه خودت خوشت نیومده چرا میگی بهم بزنم دختره میگه سرم سنگینه حالم بده . دیگه پدرو مادرم اونا را آوردن خونه خودشون دیدیم دختره افتاد گریه گفت تو خونه خودمون نامزدم رو میبینم ازش متنفر میشم تو بیرون اینجوری نیستم و گفت اشتباه کردم تو رو خدا بهم نزنید
زن داداشم یه دختر عمو داره که چند ساله طلاق گرفته بعد گفت روز نامزدی دیدم مامانش داره گریه میکنه گفت دیدمش همش تو آشپزخانه بوده روز بعد هم زنگ بود مامان زن داداشم گفته بود چخبرا اتفاقی براتون نیفتاده