2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با مادر شوهرم زندگی می‌کردم ولی الان جدا شدیم 

مشکلم این بود نوه هاش و بچه هاش و عروساش همیشه خونه ما بودن به خاطر اون حتی شب هم بعضیاشون خونه میموندن 

منم تازه ازدواج کرده بودم اصلااااا راحت نبودم نه میتونستم بخوابم نه لباس راحت بپوشم نه هیییچ 

از خواب بیدار میشدم تا مادر شوهرم برا نوه هاش غذا درست کرده و بقیه عروس هاش دارن میخورن . یکی تو اتاق خوابم کنارم جا پهن کرده خوابیده یکی تو حمام داره دوش میگیره 😂 اختیار هیچی نداشتم

کلا خیلی بده

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️

من ۱۴ ساله باهاشون همسایه ام . من کلا به مسائل صفر و صد یا سیاه و سفید نگاه نمیکنم به نظرم هر سبک زندگی خوبی و بدیای خودشو داره اینم همینجوره . باهاشون مشکلی ندارم به نظرم بدترینش اینه که به بودن ما عادت میکنن به همه بچه های دیگه کمک کردن خونه مستقل خریدن و از نظر مالی پیشرفت کردن ولی به ما نه . ترسیدن هوایی بشیم از پیششون بریم . خونه هم سر کشید به فلک . تنها نگرانیم همینه فقط اونم چاره ای نیست سپردم به خدا 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

خواهرم زندگی میکنه و اصلا راضی نیست 

تازه خانواده ی شوهرش آدمای خیلی یدی نیستن ولی بازم بخث و دلخوری پیش میاد.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

من قرار بود برم ولی تو عقد جداشدم

زندگی جاریم که دیدم واقعا افتضاحه زندگی تو یه ساختمون

این اشتباهو نکن

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.

ور دلتن این بدترینشه، همش میبینیشون

از همه چیت باخبر میشن. اگ دعوا کنی اگ بری گردش مثه پاسبان 

اگ خرج کنی بری مسافرت گردش میگن وای بدبخت پسرمون چقدر کار کنه همشو عروس ب باد بده، تیک میندازن

اگ ببینن عروس خوشبخته محلش نمیزارن خب دارن میسوزن بی محلی میکنن احترام نمیزارن ولی توقع احترام دارن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

شوهر سابق من ۲ تا خونه داشت و قبل از عقد بهم گفت تعمیر خونه بزرگه تموم بشه میریم اونجا زندگی میکنیم ولی بعد از عقد دبه کرد گفت تا آخر عمر باید با مامانم زندگی کنی براش کنیزی کنی ناخن هاشو بگیری حمامش ببری موهاشو رنگ کنی کلا کاراش با توعه،

من فقط ۴۴ روز موندم خونه مادرشوهرم بعدش آقا دسته گل به آب داد خیانت کرد رفتم قهر و جدا شدم

ولی همون ۴۴ روزم بقدری سخت گذشت انگار سربازخونه بود مادرش معتقد بود عروس باید ۷ صبح از کارای خونه تموم بشه و ۹ صبح ناهارش آماده باشه🫤

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️