2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خییییییییلی مسخره س

من یه خانم چادری میبینم آرایش داره

فکر میکنم وقتی داشت رژ میزد بعد روش چادر سرش میکرد چی توو فکرش میگذشت

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

عطر و رژ لب و لنز و.... جلوی نامحرم نباید باشه 

توی مهمونی هایی که خانم ها هستن ولی اشکالی نداره 

من خودم موهامو رنگ فانتزی کردم خیلی قشنگه چه اشکالی داره مگه نمی نمی‌ذارم نامحرم ببینه جلوی نامحرم توی خیابون حجابم کامله  

در دنیا چیزی از امام زمان مهمتر نیست🩷

آرایش غلیظ جنبه تبرج داره و درست نیست 

اما در حد آراستگی بدون اینکه خیلی به چشم بیاد فکر نمیکنم ایرادی داشته باشه 

لنز گذاشتن بنظرم خیلی جلب توجه می‌کنه و خوب نیست 

مو هم اگه میندازه بیرون که اصلا درست نیست اگه زیر روسریه که دیگه کسی نمی‌بینه و هیچ اشکالی نداره

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

مو بیرون بذاره؟ اره ی جوریه، انگار نمیدونه اون چادر چرا سرشه 

برای ارایش هم تا حدی هم ضایع نباشه و خیلی خیلی خیلی نرمال باشه، ب نظرم اوکیه 

ن بیاد چادر بپوشه با رژ صورتی یا قرمز یا... 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

خیلی از مسائل رو برای اینکه بفهمید از نظر شرعی مشکلی نداره یا داره باید زنگ بزنید دفتر مرجع یا ۳۲۰۲۰ بپرسید.

اینجا میگید چون خیلیا بلد نیستن اشتباه راهنماییتون میکنن

نه مسخره نیس فقط بقیه رو قضاوت نکنه و فک کنه خودش خوبه

این موضوع یه چیز دوطرفه ست

هم بی حجاب ها چادری ها رو قضاوت میکن و تهمت میزنن

هم با حجاب ها بدنبال امر و نهی بی حجاب ها هستن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

کسی که چادری دلایل زیادی پشتش هست.

یکی اینکه یعنی من ارزشمندی و بی ارزش و مفت و رایگان نیستم که هر مردی جرئت کنه نگام کنه و ازم لذت ببره 

یعنی من دلیلی نمی بینم خودم رو جلوی نامحرم خوشگل کنم!

اما در مجالسی که نامحرم نباشه جلوی همسرم تو مهمونی ها به خودم خیییییلی میرسم آرایش لنز لاک رنگ مو و همه چی.

این موضوع یه چیز دوطرفه ست هم بی حجاب ها چادری ها رو قضاوت میکن و تهمت میزنن هم با حجاب ها بدنبال ...

امر به معروف و نهی از منکر کسی که در ملا عام داره گناه میکنه واجبه 

البته با زبان خوش و مهربانی 

چه من در ملا عام گناه کنم چه بقیه باید همه تذکر بدن.

برای برطرف شدن شبهات امر بع معروف و نهی از منکر عدد ۳ رو به ۳۰۰۰۱۹۱۶ پیامک کنید