2777
2789
عنوان

کمک خواستگار جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 30 پست
حق دارن تا بخوان درسو تموم کنن پیر میشن

آره بعدم طرح دارن جاهای محروم، کلا محیط کارشون همیشه با مریضی سروکار دارن روی روحیه شون خیلی تاثیر میذاره،  من کم دیدم دکتری کچل و بد هیکل نباشه، وقت ورزش و حالشو ندارن خیلیا

حسن اصلی شون اینه که زنشونو خانم دکتر صدا میزنن 😁

البته بیشتر ایرانیا اینجورن متاسفانه 

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این فکرنکن که پزشکه اتفاقاپزشکااصلازندگی خاصی ندارندفقط وجهه دارندوپول ولی نه وقت دارندبراخانواه شبا۱۱و۱۲ برسندخونه تازه همیشه بایدآن کال باشند حوصله ندارندخسته اند 

خدایادوست دارم

سنش زیاده لاقل پنج شیش سال تفاوت داشتین خوب بود 

بگذر ز من ای آشنا، چون از تو من دیگر گذشتم دیگر تو هم بیگانه شو، چون دیگران با سرگذشتم میخواهم عشقت در دل بمیرد، میخواهم تا دیگر در سر یادت پایان گیرد هر عشقی میمیرد، خاموشی میگیرد، عشق تو نمیمیرد باور کن بعد از تو دیگری، در قلبم جایت را نمیگیرد😔😢

این همه اختلاف سنی خیلی خطرناکه ...هر کدومتون از دو دهه متفاوت هستین ، آدم برای ازدواج باید با شریک زندگیش دوست باشه پس نباید اینقد اختلاف سنی وجود داشته باشه که در اونصورت میشه حاکم و ارباب که هر چی بگم چون بچست به حرفم گوش کنه

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی؟

من نمیدونم چرا مردا دنبال دختر کم سن و سالن

یکی نیست بهشون بگه ..... 

آخه مرد ۳۶ ساله رو چه به دختر ۲۲ ساله

تازه تحصیل کرده هم هستن پزشک هم هستن😑😑😑

حس ششم هیچ زنی اشتباه نمیگه، پس اگه فکر میکنی حِست اشتباهه، بدون که سخت در اشتباهی