2777
2789
عنوان

میکروب معده

84 بازدید | 12 پست

سلام 

کسی بوده دچار میکروب معده بوده باشه میشه علائمتونو بگین؟ و اینکه طول درمانتون چقدر بوده؟ 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

حالت تهوع واستفراغ داری؟

چند روز پیش حدودا 12روز پیش دچار اسهال و استفراغ شدم با عرض معذرت بعد از دکتر و دارو...  

حالم بهتر شد چند شب پیش حالم بد شد دست و پام میلرزید حس تهوع داشتم

صبحش رفتم دکتر گفت اسید معدت بهم ریخته 

در اثر رعایت نکردن رژسم غذایی یا استرس 

ازمایش نوشت گفت احتمال میکروب معده هست

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز پیش حدودا 12روز پیش دچار اسهال و استفراغ شدم با عرض معذرت بعد از دکتر و دارو...   حالم ...

من حدود ۵ ماه همینه وضعم کاهش وزن پیدا کردم هیچی نمیتونم بخورم رفتم دکتر گفت ۹۰ درصد میکروب معده داری باید برم شنبه اندوسکوپی 

چن بار رفتم اورژانس ۳ تا سرم پشت سرهم زدم آنقدر حالم بدبود

مرادرکودکی شوق دگر بود   خیالم زین حوادث بی خبربود

من حدود ۵ ماه همینه وضعم کاهش وزن پیدا کردم هیچی نمیتونم بخورم رفتم دکتر گفت ۹۰ درصد میکروب معده دار ...

عزیزم بیهوشتون میکنن برای اندوسکوپی من مادرمم رفت دو بار ولی بار اول بیهوشش نکردن 

من همه اینا رو به چشم دیدم مادرم تجربه کرده 

عزیزم بیهوشتون میکنن برای اندوسکوپی من مادرمم رفت دو بار ولی بار اول بیهوشش نکردن  من همه اینا ...

برمن روبرگه نوشته بدون بیهوشی شما ام خب برید اندوسکوپی مطمئن شید

مرادرکودکی شوق دگر بود   خیالم زین حوادث بی خبربود

برمن روبرگه نوشته بدون بیهوشی شما ام خب برید اندوسکوپی مطمئن شید

دکتر باید بنویسه فعلا یه ازمایش نوشته 

برمن ازمایش واندوسکوپی رو باهم نوشت ولی میگن ازمایش زیاد مشخص نیست  الان میتونی غذا بخوری؟&nbs ...

غذا رو بله ولی خب طیق دستورات پزشک خیلی چیزا رو حذف کردم

خوبه باز من ک از غذا افتادم 

عزیزم ایشالا بهتر میشین 

فدات شماام همینطور