2777
2789

عزیزم امیدوارم پیدا بشه

مال منو و مامانم دزدیده شد تو دوربین هم دیده شد چهره ی دزدش ولی هیچوقت پیدا نشد 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم امیدوارم پیدا بشه مال منو و مامانم دزدیده شد تو دوربین هم دیده شد چهره ی دزدش ولی هیچوقت پیدا ...

واقعا شهر ما کوچیکه اون قسمتم ک ما رفتیم دوربین داره منتظرم تعطیلات تموم شه برم چک کنم ب نظرت پیدا نمیشه

ای بابا  برو کلانتری صورت جلسه کن بلکه پیدا بشه گوشی دزدیده بشه دیگه احتمالش خیلی کمه پیدا شه

تعطیله خدایا چکار کنم دارم ا غصه میترکم خدا لعنتش کنه دیشب تولد منو پسرم بود چقد تدارک دیده بودم این اتفاق افتاد اصن ذوقمو کور کرد

واقعا شهر ما کوچیکه اون قسمتم ک ما رفتیم دوربین داره منتظرم تعطیلات تموم شه برم چک کنم ب نظرت پیدا ن ...

امید داشته باش ولی مطمعن نباش زیاد

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

تعطیله خدایا چکار کنم دارم ا غصه میترکم خدا لعنتش کنه دیشب تولد منو پسرم بود چقد تدارک دیده بودم این ...

این چیزارو تو ماشین جا نزار 

دیگه اتفاقیه که افتاده غصه بخوری فقط خودتو از بین میبری

نفس عمیق بکش و زیاد بهش فکر‌نکن فردا برو کلانتری محل

یه گوشی ارزونتر دستت بگیر تا اون پیدا بشه نشدم نشد فدا سرت 

پیش میاد متاسفانه 

فعلا کاری نمیشه بکنی.فردا صبح اول وقت برو سیم کارتت رو بسوزون

یدونه از سیمکارتارو سوزندم تو همیابم ثبتنام کردم ولی امید ندارم هرکی بوده خیلی حرفه ای عمل کرده درجا خاموشش کرده

این چیزارو تو ماشین جا نزار  دیگه اتفاقیه که افتاده غصه بخوری فقط خودتو از بین میبری نفس عمیق ...

بخدا اصن برا خود گوشی ناراحت نیستم کلی قسط دارم با برنامه هایی ک روش نصب کردم سررسیدشونه اگه بدحساب شم دیگخ نمیشه وام بگیرم کلی پروژه روشه عکسام اکاناتای ارز دیجیتالم کیف پول و...