2777
2789
عنوان

لطفا خانومای متاهل کمک کنین

228 بازدید | 30 پست

خسته شدم از این زندگی حالم داره ازش بهم میخوره 

از دیشب دارم دیوونه میشم بابام هرسال عیدقربان مهمونی داره همیشه باید با چشم گریون برم تو حالت عادیم خونه بابام اینا میخوایم بریم مشکل داریم هر دوماه یکبار یه شب میریم میمونیم فرداش برمیگرده بااینکه راه دوره اذیتم میکنه

دیشبم شدیدا دعوامون شد امروز نرفتیم به خانواده ام الکی گفتم مسموم شده نمیتونیم بیایم😭😭😭

دارم دق میکنم 6 ساله همین بساطه😭😭

نمیذاره تنها بری؟

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایی این مردای عتیقه رو از کجا پیدا میکنین یعنی چی اخه،نمی‌بره ،نمیزاره بری  انقدر مظلوم نباشید 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
یا حوصله شلوغی ندارع.یا اداب معاشرت ندارع....

حوصله شلوغی که نداره ولی همیشه دنبال بهونه اس هردفعه حتی وقتی خودمونم تنهایی میخوایم بریم مشکل داریم با دعوا میریم

حوصله شلوغی که نداره ولی همیشه دنبال بهونه اس هردفعه حتی وقتی خودمونم تنهایی میخوایم بریم مشکل داریم ...

شما تفاهم ندارین...نمیشه گفت ایراد از همسرته.حتما از چشم اونم شما ایراد داری....بعد ۶سال به روحیات هم احترام بزارین...

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
نه امروز بهش گفتم خودم برم جوابمو نداد  گفتم منو ببر خودت نیا برگرد گفت نه اعصابم خورده میخوا ...

پاشو اماده شو کم کم بگو زشته نرم کو ببین عکس العملش چیه ریشه مشکلو در بیار اگه هم مشکلی نداش برو خب 

..منم مامانم دوره هر سه چهار ماه میام یه هفته میمونم

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
نمیدونم میگی چیکارکنم؟

من بودم مانتو مو میپوشیدم وایمیسادم جلوی در میگفتم میای یا نه ،واقعا خودم‌میرفتم اگه میگفت نه ،دو بار که کوتاه نیای ،خودش زودتر از تو آماده میشه،،الان‌میخوام ببینم‌ایشون شما رو نبرد تو چکار کردی رفتی ناهار پختی خدمات دادی ،،شبم انگار نه انگار همه چی تموم ،بابا حداقل مقابله  به مثل کن ،باهاش حرف نزن بگیر بخواب  همه چیو کوفت کن بهش 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
شما تفاهم ندارین...نمیشه گفت ایراد از همسرته.حتما از چشم اونم شما ایراد داری....بعد ۶سال به روحیات ه ...

ببین این کلا با رفت و آمد مشکل داره هردفعه کسی میخواد بیاد یا ما میخوایم بریم جایی دعوا داریم

ولی بعد که مهمون میاد دیگه انقدر میشینه به حرف زدن و بگو بخند که انگار نه انگار میگفت نیان 

آدم اعصابش میریزه بهم از دست این کاراش