پسری که میگم رله دوستمه میگه یه ساله دوستیم بامادرش حرف میزنه قراره ازدواج گذاشتن میگه اوایل زنگ میزد چون پدر پسره مورده میگفتم حتما نگرانه ولی میبینم میدونه کجاییم ولی زود زود زنگ میزنه این کارش رو مخه دختره هست میگه بعد شناخت مادره فهمیدم بیشتر بخاطر فضولیشه اخه پسره میگه کجاس وکجا میره بازم این مادره زنگ میزنه اگه پسره ج نده پشت سرهم به دختره اس یا زنگ میزنه خیلی فضوله دوستم میگه چکارکنم این کارش رو مخه پسره چندین بارباهاش دعوا کرده ولی بازم میزنگه
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون وقتی ب۷ دختره زنگ میزنه اون چکار کنه میگه وقتی پسره ج نمیده به من زنگ میزنه
اگر همراه آقا هستن یا گوشی رو بدن آقا جواب بده و بگه مادر ز نزن
یا جواب ندن ولی به آقا بگن من الان چه کنم؟
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
عزیزم با توجه به این که گفتی پدرشون فوت کرده طبیعی اون مادر الان همه ی زندگیش فرزندانشن خببزارید به ...
اخه میگه اوایل فکر میکردم از نگرانیشه ولی بعدا فهمیدم از فضولیشه وحسودی میکنه خود پسره میگه کجاس وچکار میکنه ولی مادره باز مزاحمت میکنه وناراحتش میکنه خوده پسره ناراضیه از مادرش
اقاهه میگه ج نده بزار زنگ بزنه محلش نزا دختره هم میگه اخه بد نمیشه ج ندم؟
به حرف اقا گوش کنن