2777
2789

مامانا من دوساله دارم عذاب میکشم دیگه کم اوردم دارم ب خودکشی فکر میکنم کلا روانم نابود شده سر این بچه اصلا نمیتونم بفهمم چرا نمیتونه بجوه مدام بالا میاره چون درسته قورت میده و خفه میشه عوق میزنه هر دکتری بگین بردم گفتار درمان بردم ،تو رو خداااا کسیی هست بچش این مشکل داشته باشه ؟کی خوب میشه؟اصلا خوب میشه؟😭هر مدل غذا و تمرین و اموزش و ....هیچ راهی جواب نداد رفلاکس شدیدد داره منم اصلا میکس نمیدم برای همین هرروز باالا میاره چه خاکی ب سرم کنم

حرف میزنه؟ 

لقمه هاش کوچیک و نرم باشن ک گیرنکنن

پسرمنم یکسالونیمشه ،اصلن نمیجوه،همونطور قورت میده

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره کم و بیش میتونه حرف بزنه اما نه مثل هم سن و سالاش 

قشنک همه رو میشناسه؟ 

غریبه ببینه یا صداش کنی واکنش نشون میده ؟

اگر مشکلی نداره،عادت کرده پس

نگران نباش، برنجتو کامل بپز، غذاشو نرمتر بده، کم کم خوب میشه

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

قشنک همه رو میشناسه؟  غریبه ببینه یا صداش کنی واکنش نشون میده ؟  اگر مشکلی نداره،عادت کر ...

از لحاظ رفتار و کاراش اوکی هست ،اما وقتی نمیجوه و هیچی خوردنی حتی هله هوله علاقه نداره دیوونم میکنه روزی سه وعده غذا میدم لگن کنارم میزارم چون هر لحظه ممکنه بالا بیاره

از لحاظ رفتار و کاراش اوکی هست ،اما وقتی نمیجوه و هیچی خوردنی حتی هله هوله علاقه نداره دیوونم میکنه ...

کم بدش ،نزار تامرز سیری برسه

ولی تعداد وعده هارو بیشتر کن 

دوساعتی یبار ی ریزه بهش بده،