2777
2789

یه ساله ازدواج کردیم منو شوهرم هر دو شاغلیم یه مقدار پس انداز داشتیم بدون مشورت رفته حساب باز کرده که بعد یه مدت وام بگیره برا ساختن خونه و....دو سال عقد بودیم یه سالم هس ازدواج کردیم تو این مدت کلن من خودم خرج خودمو دادم لباس و دکتر نیاز بوده و....اونم خرجی خونه هر چی باشه میخره

چند روز پیش ک من حقوقمو گرفتم بهش گفتم عزیزم نیاز نداری در حد تعارف گف نه و...اینم گفت که پولو می‌خواد بذارمحساب وام بگیرم بعد اون چند روز اخماش رفت تو هم منم دلیل ناراحتیشو حدس زدم شاید انتظار داره منم حقوقمو بزنم اون حساب که دوتا تعارف زدم دیدم شماره کارت داد مطمعن شدم واسه اون اخم و تخم می‌کرده بعد اون دیگه العان خوش اخلاق شده و ...اصلن بحث پول نیس بخدا فقط میگم چ ارزشی داره با یه حقوق من اینقد اخلاقت عوض شه

خب حرف بزن در موردش باهاش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت کردی 

اشتباه بزرگیم کردی

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

باهاش صحبت کن ولی من هفت ساله ازدواج کردم از همون اول یه بخشی از حقوقم رو بابت خرج خودم نگه می داشتم بقیه رو میریزم حساب همسرم وام بگیره الآنم خداروشکر با همین روش تونستیم خونه بخریم و به نام منه

بهش بگو پول میدم ولی باید خونه به اسمم بزنی. 

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
نه بابا بهش برمیخوره کاملن کتمان می‌کنه لجم می‌کنه پولو پس میده

خب این نشد تفاهم

تو هی سکوت کنی که لج نکنه؟

با لحن درست بیان کنی و بگی کنجکاوم علت رفتارتو بدونم یعنی در حدی غیر منطقیه که باهات لج کنه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
باهاش صحبت کن ولی من هفت ساله ازدواج کردم از همون اول یه بخشی از حقوقم رو بابت خرج خودم نگه می داشتم ...

من خیلی از این کمکها کردم خرید عقدم عروسیم خودم طلا خودم یه خونه یه وام گنده بابام برامون گرفته خیلی به خدا کلی براش کادو لباس 

نانی خوم و برگی خوم کاورا ام گی (ببخشن)به خیری خوم

کوردا متوجه میشن

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم

خب با هم خونه یا ماشین بخرید 

ولی به نام تو باشه.  منم کل پولم رو تو خونه خرج می کنم ولی خونه خریدیم کامل به نامه منه

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم