2777
2789
عنوان

میخوام یه زیرزمین ۵۰متری اجاره کنم

271 بازدید | 12 پست

تو شهر خودمون خونه دارم ولی از وقتی پسرم تیزهوشان قبول شده شهر محل سکونتم رو به محل مدرسه اون تغییر دادم. اول یه خونه خوب اجاره کردم ولی بعد دیدم هزینه های زندگی بهم فشار میاره. چند وقت پیش دیوار یه آگهی دیدم تمام رهن فقط ۲۰میلیون میخوام اجاره کنم. یه زیرزمین ۵۰ متری که کابینت و کمد دیواری نداره و راه و امتیازات آب و برق و گاز مشترکه.صاحبخونه هم یه زن مسن تنهاست.البته محلش عالیه و به مدرسه پسرم هم نزدیکه. به نظرتون اجاره کنم بعدا پشیمون میشم؟ بیشتر به این فکر میکنم که اگه مهمون بیاد چیکار کنم؟ و الا ما فقط ۲نفریم. راستی اینم بگم کارمندم و طلاق گرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر زمین تاریکه و بدون نور. تو روحیه تون تاثیر نمیذاره؟

ممکن نیست همکلاسیای پسرتون بخوان بیان؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

وقتی سختت نیست اجاره کن 

حداقل یکسال موقت امتحان کن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اگه خودت مشکل نداری اره حتما 

بقیه هم درک می کنن که چرا اینکارو کردی

ان شاءالله پسرتم موفق باشه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

زیر زمین تاریکه و بدون نور. تو روحیه تون تاثیر نمیذاره؟ ممکن نیست همکلاسیای پسرتون بخوان بیان؟

آره از اینکه تو روحیمون تاثیر بذاره میترسم ولی پسرم رفیق نمیاره خونه از بچگی اخلاقش اینجوریه

ببین میتونی زیر زمینی اجاره کنید که کابینت کمد  داشته باشه گلم 

شاید قیمت مناسب پیدا کنی 

اگر پیدا نکردی کابینت دست دوم میتونی بگیری یا کمد دست دوم 

و با صاحبخانه صحبت کن شاید قبول کنه هزینه کمی حداقل انجام بده 

عزیزم خدا قوت 

چه مادر خوبی هستی 

به زن بودنم افتخار میکنم وقتی همچین مادرهایی میبینم ♥️🌷