2777
2789

بد نیس

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همه لحاظ گوشی خیلی خوبه از صفحه نمایش و پردازنده و دوربین و ... ولی فقط باتریش یه مقدار ضعیفه و میتونه آذیتت کنه 

اگه مشکلی با این نداری بگیرش وگرنه بهت پیشنهاد میکنم بری A55 بگیری 

تقریبا اختلاف خیلیییی فاحشی با هم دیگه ندارن و A55 باتری خیلی خوبی هم داره 

این راهی که دارم میرم تهش قشنگه👌🏻💫 همونی بشو که بهت گفتن نمیتونی ☺️💥 هیچوقت اجازه نده دیگران پاشونو روی آرزوهات بذارن🌈🌟
از همه لحاظ گوشی خیلی خوبه از صفحه نمایش و پردازنده و دوربین و ... ولی فقط باتریش یه مقدار ضعیفه و م ...

مرسی عزیزم

از لحاظ دوربین چی‌؟دوربین خیلی برام مهمه کیفیت کدوم بیشتره؟

مرسی عزیزم از لحاظ دوربین چی‌؟دوربین خیلی برام مهمه کیفیت کدوم بیشتره؟

عرض کردم گلم کیفیت دوربین خیلی خوبی داره و روش حساب باز کن 

A55 هم دوربین خوبی داره بین رقبای خودش از همه سر تره 

ولی بازم دوربین s23 fe بهتره و قوی تره 

کلا s23 fe از همه لحاظ بهتره از a55 ولی باتریش از a55 ضعیفتره

این راهی که دارم میرم تهش قشنگه👌🏻💫 همونی بشو که بهت گفتن نمیتونی ☺️💥 هیچوقت اجازه نده دیگران پاشونو روی آرزوهات بذارن🌈🌟
الان از a54 راضی هستین؟خوبه؟ چون s23Ultra بالای ۵۰ تومنه

آره خیلی خوبه.من استفاده خاصی ندارم.چند تا بازی و نت گردی و عکس و فیلم... که برا همشون خوبه.روزی یک بار هم به شارژ میزنم

الان آ ۵۵ هم اومده اونم مثل همینه ظاهرا فقط جدیدتره

عرض کردم گلم کیفیت دوربین خیلی خوبی داره و روش حساب باز کن  A55 هم دوربین خوبی داره بین رقبای ...

بعد عزیزم یعنی باتریش خیلی ضعیفه؟در چه حد که یعنی اذیت کننده هست؟

بعد خود شما تا حدود ۲۵ تومن چه موبایلی پیشنهاد میدین که هم کیفیت دوربین و هم باتری خوب داره؟

بعد عزیزم یعنی باتریش خیلی ضعیفه؟در چه حد که یعنی اذیت کننده هست؟ بعد خود شما تا حدود ۲۵ تومن چه مو ...

ببین پردازنده این گوشی خیلیییی قوی هست همون پردازنده ای هست که روی S22 ultra پرچمدار سامسونگ بود 

ولی به همین میزان که خیلی قوی هست باعث میشه که مصرف باتری بره بالا و شما حداقل باید روزی یک بار توی شارژ بزنی گوشی رو و اگه استفاده نسبتا سنگین داشته باشی به احتمال زیاد روزی ۲ بار باید وصل شارژ بشه ظرفیت باتری این گوشی ۴۵۰۰ میلی آمپر هست که با پردازنده پر مصرفی که داره اذیتت میکنه 

A55 سامسونگ پردازنده خیلی کم مصرفی داره علاوه بر اون ظرفیت باتری این گوشی ۵۰۰۰ میلیون آمپر هست که حتی میتونه توی استفاده های نسبتا سنگین ۱ روز رو همراهیت کنه و اگه استفاده معمولی داشته باشی حتی میتونه ۱ روز هم بیشتر همراهیت کنه 

ولی اگه استفاده خیلی زیادی از گوشی نداری و روزانه حول و حوش ۵ _۶ ساعت از گوشی استفاده کنی s23 fe میتونه تا ۱ روز باهات همراهی کنه و از این لحاظ اذیت نشی ولی اگه استفاده های خیلی بیشتر از ۵ ۶ ساعت داری شک نکن که این گوشی باتریش اذیتت میکنه در این صورت برو سراغ A55 

ولی اگه استفاده در حد ۵ ۶ ساعت داری همون s23 fe. بگیر

بازم سوالی داشتی بگو کامل این دوتا گوشی رو برات مقایسه کنم