2777
2789
عنوان

تبریک تولد ب اکس

486 بازدید | 15 پست

بچها من با اکسم دو سال پیش کات کردم خدم الکی الکی

بد اون نمیخاس کات کنیم اینا چنبار برگشت من گفتم ن

بعده ی مدت یهویی رابطه ی منو اکسم جوری شد ک توسط ی فرد دیگ یطکر شد رفتیم مسافرتو ی چنبارم بیرکن و ما باهم صحبت نمیکردیم اما اخریا دو سه بار بام شوخی کرد

ی مدتیه همو فالو داریم حالا

تولدشه استوری کرده

ی تبریکه خالی بگم؟؟

باهاش میرفتی مسافرت؟چرا دروغ میگی حداقل راستشو بگو که اکست خیطط کرده😂😂😂😂واسه رابطه جنسی ام بزودی بهت پیشنهاد میده

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش میرفتی مسافرت؟چرا دروغ میگی حداقل راستشو بگو که اکست خیطط کرده😂😂😂😂واسه رابطه جنسی ام بزودی ...

کصخل رفتیم ی شهر دیگه با چند نفر از رفیقاپو رفیقاش چی پیگی در همین حد فقط🙁

ن 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                              

کصخل رفتیم ی شهر دیگه با چند نفر از رفیقاپو رفیقاش چی پیگی در همین حد فقط🙁

اول از همه حرف زدنتو درست کن بعدشم من حسم خیلی قویه داری مثل چی دروغ میگی رفتید یه شهر دیگه مسافرت به حساب نمیاد؟دختری که با پسر میره بیرون یعنی یه شهر دیگه معلومه چیکارست

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

[QUOTE=343154428]اول از همه حرف زدنتو درست کن بعدشم من حسم خیلی قویه داری مثل چی دروغ میگی رفتید یه شهر دیگه مسافرت ب ...[/QUOTEگوه نخور باوا خره کیی تو ک من خسابت کنم چی میگی در موردم انقد فکرت کثیفه وقتی بی فرهنگ

[QUOTE=343154428]اول از همه حرف زدنتو درست کن بعدشم من حسم خیلی قویه داری مثل چی دروغ میگی رفتید یه ...

فشاری نشو

اول از همه حرف زدنتو درست کن بعدشم من حسم خیلی قویه داری مثل چی دروغ میگی رفتید یه شهر دیگه مسافرت ب ...

عزیزم چ ربطی داره مگه هر کی اکیپی مسافرت میره یعنی خرابه ؟ 😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                              

عزیزم چ ربطی داره مگه هر کی اکیپی مسافرت میره یعنی خرابه ؟ 😐

بستگی داره رابطه شون چطو باشه ولی ایشون مشخصه از طرز حرف زدنش چیکارست

فشارو کسی میخوره ک نمیدکنه چیبگه تهپت‌پیزنهو فحش میده اشغال

نه دیگه من حقیقتوگفتم وقتی اکست گفت بیا رابطه جنسی داشته باشیم میفهمی چیگفتم بهت بعدشم بهش برای چی باید تبریک بگی؟استوریشولایک کن همین