2777
2789
عنوان

بیاید ببینید باردار نیستم؟😔

140 بازدید | 13 پست

دوستان ۶ روز مانده به پریودی بی بی چک می تونه بارداری رو نشون بده؟

بی بی چک زدم منفی شد یعنی دیگه مطمئن باشم که باردار نیستم؟

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نشون نمیشده یک هفته قبل زدم منف ی دو روز قبل هاله روز موعد مثبت  تا یه هفته بعد پری هم امی ...

مرررسی مرررسی😢😍😍❤️‍🩹

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹
من ۸ روز قبلش زدم منفی   روز قبلش زدم مثبت

مرسی بابت پاسخگویی تون خیالمون راجت کردین❤️‍🩹

بی بی چک باید ۶روز بعد موعد پریودی بزنی نه ۶روز قبل موعد

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

چند وقته اقدامی؟  من ماهی که عسل و سیاهدونه خوردم تو پری  شبای اقدام فلوکونازول خوردم با ...

یکم کمتر از دو سال

جدیییی🥺😢

ان شاالله انجام میدم❤️

فلوکونازول چیه؟

یکم کمتر از دو سال جدیییی🥺😢 ان شاالله انجام میدم❤️ فلوکونازول چیه؟

چند سالته 

فولیک اسید و ویتامین دی حتما با بخور زیر نظر پزشک 

من از بعد پری هرشب اقدام بودم تا شد 

ماه های قبل یه شب در میون و دو شب در میون بود نمیشد 

چند سالته  فولیک اسید و ویتامین دی حتما با بخور زیر نظر پزشک  من از بعد پری هرشب اقدام ب ...

۲۴ سالمه

ممنونم دوست عزیز بابت راهنمایی تون❤️