2777
2789
عنوان

چرا باید حسرت اینا به دلم بمونه؟🥲🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 41 پست

اگه می تونید کلاسای فنی حرفه ای شرکت کنید 

هزینه ی کمی میگیرن، مدرکشون هم معتبر و بین المللیه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اینا جز چند درصد جامعن  شرایط خیلی ها خوب نیست🥲🥲🥲

پس من کی قراره به آرزوهام برسم ؟ چرا چند ماهه دلم به کیف میخواد و کسی برام نمیخره ؟؟؟ 

من تابستون چیکار کنم ؟؟؟؟؟ 

من توی زندگی با رنج و سختی بزرگ شدم و الان متوجه شدم که چیزی که منو به خوشبختی و شادی رسوند همین رنج ...

بنظرتون این فریب ذهنی نیس؟من همچین حسی دارم هر انچه بهم سخت گذشت ،گذاشتم پای حکمت ،پای تجربه برای قوی تر شدن و ... اما ته ته تهش حس میکنم اینا فریب ذهنمه بابت اروم کردنم نسبت ب ظلم نسبت ب کمبود و خلا و فشار و سختی و ...!!!

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
اگه می تونید کلاسای فنی حرفه ای شرکت کنید  هزینه ی کمی میگیرن، مدرکشون هم معتبر و بین المللیه

الان همه ی اینا رو دارم با گریه می نویسم 

وقتی که مامان دوستم پول تو جیبی سیصد هزار بهش داد 

وقتی که ماهی چند میلیون از باباش میگیره و هر چقدر دلش میخواد لباس و خوراکی و کتاب میگیره و من فقط باید اینا رو ببینم و بشنوم بغضم میگیره 

هیچوقت مثل اونا نبودم 

سال پیش یه دونه مانتو واسم گرفتن هر وقت بهشون میگم من لباس ندارم میگن عاااااا ما که اون روز واست رفتیم گرفتیم 

بنظرتون این فریب ذهنی نیس؟من همچین حسی دارم هر انچه بهم سخت گذشت ،گذاشتم پای حکمت ،پای تجربه برای قو ...

کیه که دلش نخواد لباسی که دوست داره رو بگیره؟؟؟؟؟

کیه که دلش نخواد وقتی بیرون بوی غذا و کباب میاد بره بگیره؟

کیه که دلش نخواد تابستون فقط دیوار ها رو نگاه نکنه ؟ 

من فقط دارم حسرت میخورم ....

الان همه ی اینا رو دارم با گریه می نویسم  وقتی که مامان دوستم پول تو جیبی سیصد هزار بهش داد&nb ...

بسه، چه ذهینیت قربانی طوری داری انگار فقط خودت اینجوری هستی 90 درصد ملت ایران همینه وضعشون، دفعه بعدم با ادامای همسطح خودت دوست شو

آنچه با خشم آغاز میشود، با شرم به پایان میرسد؛ 
الان همه ی اینا رو دارم با گریه می نویسم  وقتی که مامان دوستم پول تو جیبی سیصد هزار بهش داد&nb ...

دوس نداری یه کاری انجام بدی؟ مثلا هزینه میکنن کلاس خیاطی بری؟

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

عزیزم😞💔

ان شاءالله به زودی مشکلاتتون حل شه

اگه میتونی آنلاین یا با همین کلاسای فنی حرفه ای هنری یاد بگیر تا خودت هم بتونی درآمدی برای خودت داشته باشی

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
بنظرتون این فریب ذهنی نیس؟من همچین حسی دارم هر انچه بهم سخت گذشت ،گذاشتم پای حکمت ،پای تجربه برای قو ...

نه فریب ذهن نیست....باید حقیقت ها رو ببینیم....من برای خودم کلی رویا و آرزوها داشتم که برام حسرت شده بودند و به همین خاطر رنج می کشیدم اما طبق اتفاقاتی که توی زندگیم افتاد و آدم هایی سر مسیر زندگیم دیدم که دارند همون رویا و آرزوهای من رو  زندگی میکنند اما اونا هم احساس خوشبختی و شادی نداشتند و اونا هم احساس نارضایتی درونی داشتند..توی تاپیک هام ازشون گفتم...همین باعث شد با خودم فکر کنم و تلنگری شد که بیشتر نسبت به خودم و این دنیا و این عالم تحقیق کنم چون پِی برده بودم که هیچ شرایط بیرونی نمیتونه ما رو خوشبخت و خوشحال دائمی کنه چون اصلا چیزی در بیرون نیست و همه چیز درون ما هست...کم کم با تلاش و جامع نگاه کردن به اتفاقات زندگی حقیقت ها برام روشن شد و باعث شد هر لحظه توی زندگی با شادی و خوشبحتی زندگی کنم..