2777
2789
عنوان

یه لحظه بیان

36 بازدید | 3 پست

سلام.

من یه چند وقتیه درگیر جوشای خیلییی بدی شدم رو صورتم(تقریبا از اوایل اردیبهشت) و می‌دونم که اینا نه ربطی به بلوغ داره نه مشکلات هورمونی دارم ،پریودامم منظمه و قبلاً اصلا به این شدت نبود چون پوستم مستعد جوشه و میزد ولی نه ب این شدت مخصوصا اون جوشایی که زیر پوستمن و داد میزنن

من اصلا اون طوری اهل میکاپ نیستم و همیشه پوستم خوب بود نیازی به چیزی نداشت نمیدونم چرا یهو اینطوری شده،رفتم دکتر یسری سرم و کرم اینا نوشت برام که وقتی زدم به شدت پوستم بد شده بود جوری ک هرشب میخواستم عر بزنم اصلا نمی‌تونستم با اون وضع برم بیرون،فک کردم برون ریزیه و بعد ۴,۵ هفته خوب میشه ولی الان یکم بیشتر از یه ماه میگذره ولی وضعیتشون تغییر خاصی نکرده.

دارم دیوونه میشم واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم دیگه به این دکترا اعتمادی ندارم تر میزنن به کل هیکلت..

من ۱۵ سالمه خواهشاً نگین اینجا چیکار می‌کنی و بخاطر بلوغته من واقعا نیاز داشتم به راهنمایی و مطمئنم بخاطر بلوغ و اینجور چیزا نیس.

ممنون میشم اگه تجربه ای نظری داشتین به منم بگین شاید بتونم استفاده کنم.

ببخشید طولانی شد

عزیزم نیازی به این همه تایپ نبود 

درمان چرکی ترین جوش ها و وحشتناک ترینشون راکوتانه که الان خیلی گرون شده من خودم مشکل پوستی دارم ولی دلم نمیاد بگم برام بخرن مامان اینام

و عوارض بالایی داره روزی دو لیتر آب نخوری تهش ی آدمی با پوست سالم ولی بدون کبد و کلیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.