2777
2789
عنوان

صفر تا صد لبیاپلاستی من روز هفتم

742 بازدید | 31 پست

سلام دوستان من امروز روز هفتم عملم هست و خواستم این تاپیک بزنم برای اونایی که دنبال اطلاعات تکمیل تری هستن و من قبل عمل نمیدونستم با اینکه بیشتر تاپیکای لبیاپلاستی خوندم

قبل خوندن اینو بگم این عمل یک تصمیم شخصی هست و کسی که اینکارو میکنه حتما ناراضی بوده از فرم لبیاهاش و دوست داشته زیباتر به نظر برسه معیارهای زیبایی برای هرکسی متفاوته پس لطفا قضاوت نکنید❤️

از اول ماجرا بگم که هزینه عمل من بیست میلیون شد 

با داروها و کرم ترمیم کننده ۲ میلیون هم اضافه شد

من کرج هستم و شاید این هزینه برای تهران بیشترم باشه

قبل عمل میگن سه روز استراحت بعدش راحت میتونی به کارات برسی ولی شما باید حداقل یک هفته فقط دراز بکشی و فقط برای سرویس رفتن بلند شی اونم کاملا با احتیاط، پاها کاملا باید بهم چسبیده باشه اگر باز باشه احتمال پارگی بخیه هست ، توجه کنید استراحت کردنتون توی روند درمانتون خیلی تاثیر داره پس برای این عمل یکی دو هفته رو خالی کنید و بخواید کسی بیاد کمکتون.راستی فعلا که روز هفتمو من نمیتونم به پهلو بخوابم و فقط باید طاق باز بخوابید که اینم اذیت کنندس 

روز عمل حتما دامن بپوشید، تمام طلاهاتونو در بیارید چون امپول قطع خونریزی که میزنن باعث سوختگی پوست میشه اگه طلا یا فلز مثل پیرسینگ داشته باشید،بهتون زایلاپی میدن که بی حس بشه برای تزریق امپول بی حسی که البته بازم تزریقش احساس میشه چون زایلاپی سطحی بیحس میکنه، بعد از پوشیدن گان بهتون میگن روی تخت جراحی زنان بخوابید و شستشو میدن و ضد عفونی میکنن محل رو و شروع ماجرا😶

امپولای بی حسی زده شد و عملم با لیزر بود که قسمت ترسناکش دود کردن هنگام برش بود 

مدام از دکتر بخواید براتون بی حسی بزنه چون اثرش کم میشه و من متوجه درد میشدم و سریع برام میزد

کل عمل حدود بیست دقیقه طول کشید بعد شورتکس و گاز میزارید و یک ساعت میمونید تا خونریزی رو کنترل کنن

به هیچ عنوان پاهاتونو از هم باز نکنید بچسبونید بهم موقع خوابیدن و بلند شدن

اشتباهات من: به گفته بعضی از خانومایی که داخل مطب اینکارو کرده بودن گفتن تا سه روز اب نزن و فقط خشک کن نگران عفونت نباش من بعد از دستشویی کوچیک اب نمیزدم و خشک میکردم فقط و پناد تترا میزدم گاز میزاشتم

متاسفانه دچار عفونت شدم توی قسمت بخیه ها و جای امپول بی حسی که زده بودن عفونت کرد که رفتم دکترم انتی بیوتیک قوی داد و سه روز مصرف کردم و امروز حجم عفونت تقریبا تموم شده و‌من خوشحال ترینم🤗

ظاهرش هنوز که شکل نهایی نداره ولی من خیلی دوسش دارم‌ چون تیرگی لبیاها کاملا رفته و رنگ صورتی روشن هست

قسمت بالای لبیاها بخیه نداره و زخم هم نیست ولی ورودی واژن چهارتا بخیه داره 

من بعد عمل خونریزی نداشتم ممکنه داشته باشید توجه کنید نحوه راه رفتن، خوابیدن بلند شدن توی خونریزی تاثیر داره از مسکن‌خوردن فرار نکنید و نزارید درد بیاد سراغتون که البته درد چندانی نداره

در کل اگر قسمت عفونتش رو فاکتور کنیم من مشکل حادی نداشتم 

همراه ببرید با خودتون روز عمل که بره داروهاتونو بگیره یا قبل عمل خودتون برید بگیرید چون بعد عمل نمیتونید 

سوال داشتید بپرسید

بکشن منو حاضر نیستم ۲۲میلیون پیاده شم کلی زجر هم بکشم

دقیقااااا

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال

دقیقا چجوری میشه؟ راستش اصلا درکی از اینکه چی میشه ندارم! یعنی لابیاهارو کامل برمیدارن؟ خب پس چی بجاش هست اونجا؟ باز می مونه اونجای ادم که... ببخشید واضح نوشتم ولی اینجوری اونجا پوست نداره که، اصلا چجوری میشه😂💔 عکسش هم هیچ جا نیست بتونم درک کنم

یه سوال دقیقا چجوری میشه؟ راستش اصلا درکی از اینکه چی میشه ندارم! یعنی لابیاهارو کامل برمیدارن؟ خب ...

اره این نبودن عکسشم معذله ها🤣🤣🤣

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

من عمل بالا کشیدن داشتم و این عمل رو

دم در اتاق عمل دکترم متصرفم کرد. خدا خیرش بذه

گفت عمل بالا کشیدن بخودی خود عمل سخت و دردناک و سنگینیه. نذار عمل لابیا سخت ترش کنه

گفتم باشه

خانم شوشتریان خدا خیرتون بده

اسی جان

خوشحالم که کاری رو که دوست داشتی انجام داذی

برات سلامتی باشه عزیزم☘️

بخدا نمیدونم چجوریه. یعنی اونجا دیگه اون دو تا پوست رو نداره و کل ملات میریزه بیرون؟😂💔 بخدااا نمید ...

ولکن درگیرش نشو ب صورتی بودنش بیندیش🤣

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

نه نمیتونم 

ولش کن 

تازه حالا برای اسی پیش نیاد

ولی بعضیها، بعد این عمل، به ا ر گ ا س م میگفتن نمی رسن 

و میگفتن به نقطه جی اسیب زده 

در حالیکه قبل عمل اهل حال و خوش میگذشته بهشون