2777
2789
عنوان

چیکار کنم زود بچه دار شم اونم پسر

188 بازدید | 10 پست

من یکسالو  سه ماهه اقدام کردم برا بارداری. دیگه جلو گیری ندارم کلن  دکتر رفتم گفت. کیست داری یکسری ازمایش داده انجام بدم و برا شوهرم ازمایش اسپرم داده بود سه ماه پیش. هنوز نرفتیم. سوالم اینه 

ازمایش اسپرم چطوره 

چرا بعد پریودم. تخمدانم شدیدن درد میکنه 

چرا خونریزی شدید دارم لخته های بزرگ. 

پنج شیش روز زودترم. پریود میشم 

میدونم باید برم دکتر فقط فعلن چون شاغلم وقت نکردم در اصرع وقتم میرم .   سما دوستان که اطلاع دارید و تجربه به نظرتون چیه جواب سوالام 

عسل طبیعی و درمانی هم خودت هم شوهرت بخورید

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمایش اسپرم جوریه که مرد باید خود ارضایی کنه و اون مایع رو بریزه تو ظرف.  تا ازمایش بشه

اگ بچه ات مبخوای پسر بشه،  دعا هست تو مفاتیح حتما نیشه،  ولی باید بچه ات اسمش محمد یا ترکیبی از اون باشه 

اینم شنیدم که میگن اگ اول زن ارضا شه بعد مرد.  بچه پسر میشه،  

عزیزم تومل کنید به خدا و برای خدا تعیین تکلیف نکنید اجازه بدید هر انچه قسمتتونه بشه دختر یا پسر فرقی مداره باور کنید وقتی تعیین میکنید ایمجوری خدا قهرش میاد و گره به کارتون میوفته 

ازمایش اسپرم جوریه که مرد باید خود ارضایی کنه و اون مایع رو بریزه تو ظرف.  تا ازمایش بشه اگ بچ ...

من از یکی شنیده بودم مرد میره تو یه اتاقی متصدی ازمایشگاه که اونم یه اقاییه. تحریکش میکنه با دستگاه اسپرمش میاد. درسته ؟

من از یکی شنیده بودم مرد میره تو یه اتاقی متصدی ازمایشگاه که اونم یه اقاییه. تحریکش میکنه با دستگاه ...

ازمایشگاه با ازمایشگاه فرق میکنه،  

برا همسر من،  اینطور بود،  فرستادن تو اتاق،  خود ارضایی کنه.  همین

متفاوت هر ازمایشگاه ،به همسر من گفتن صبح ساعت ۶ به بعد رابطه داشته باشید و فوری بعدش برسونید ازمایشگاه اون ... همسر منم بلافاصله بعدش رفت ازمایشگاه حتی دوش نگرفت البته ازمایشگاه تا منزل ما مسافتی نداشت نهایت ۱۰ دقیقه

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌