2777
2789

شنیدم خیلیییی

مامانم یبار داشت اونم خود بچه سقط شد و تا یک ماه از درد مرد همش بیمارستان بودیم بعد هم تا سه ماه افسردگی گرفت

ولی خیلی اشتباه دردناکی هست اگه یه بچه رو که میتونه دنیا بیاد حتی اگه معلول باشه رو سقط کنی و بکشیش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خیلی زیاده انقباضات شکمیه شدید مثل درد زایمان خونریزیه شدید اصلا ربطی هم نداره جنین تازه چند هفته باشه کلا خون زیادی میره خطرناکه توی خونه تنها 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

شنیدم خیلیییی مامانم یبا ر داشت اونم خود بچه سقط شد و تا یک ماه از درد مرد همش بیمارستان بودیم بعد ...

با جمله آخرت موافق نیستم بچه ناقص خودش عذاب میکشه 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

آنقدر به خودت تلقین نکن تورو خدا گوشی رو بذار کنار هی سرچ‌کنی حالت بد میشه سقط خونریزی شدید باشه و شکم درد زیر شکم دو سه برابر پریود درد می‌کنه من تجربه داشتم پنح‌هفته بود...البته من خیلی تکون خوردم شاغل هم هستم مجبور بودم برم مدرسه ...بعدش که لکه داشتم این دکتر اون دکتر کردم آخرش افتاد استراحت کن ایشالله هیچی نیست 

با جمله آخرت موافق نیستم بچه ناقص خودش عذاب میکشه 

ولی زنده که هسته 

در ضمن بچه ای که تالاسمی داره شاید از نظر چهره و بدنی ناقص باشه ولی عقلی و هوش عالی

شاید یه بچه موقع به دنیا اومدن دور از جون دست نداشته باشه مگه حق زندگی نداره

مثل این میمونه یه بچه معلول زنده رو به عمد بکشی

آره خیلی زیاده انقباضات شکمیه شدید مثل درد زایمان خونریزیه شدید اصلا ربطی هم نداره جنین تازه چند هفت ...

خب الان من امشب فقط یه لخته اندازه عدس داشتم مثل جگر بود ولی دردم همون دردای عادیه که میگن طبیعیه یعنی مشکلی نیست رفتم دکتر فقط برام سونو نوشت 

ولی زنده که هسته  در ضمن بچه ای که تالاسمی داره شاید از نظر چهره و بدنی ناقص باشه ولی عقلی و ه ...

متاسفم واقعا ولی بحث بی فایده است به هر حال هر کسی طرز فکری داره ولی خواهشا سعی نکنین عقاید اشتباه خودتون رو به کسی تحمیل کنین فقط خودتون هر جوری که صلاح میدونین زندگی کنین موفق باشین 🙏

خب الان من امشب فقط یه لخته اندازه عدس داشتم مثل جگر بود ولی دردم همون دردای عادیه که میگن طبیعیه یع ...

چند هفته ای عزیزم ,دکتر واست شیاف پروژسترون ننوشت که استفاده کنی؟منم لکه بینی داشتم الان نزدیک یک ماهه هر شب دارم شیاف پروژسترون میذارم

آنقدر به خودت تلقین نکن تورو خدا گوشی رو بذار کنار هی سرچ‌کنی حالت بد میشه سقط خونریزی شدید باشه و ش ...

اخه فردا باید برای یه کار خیلی ضروری برم شهرستان دو ساعت یه ساعت و نیم راهه میترسم مشکلی برا بچم پیش بیاد میگن اگه هر نیم ساعت ده دقیقه پیاده بشی مشکلی نداره درسته

چند هفته ای عزیزم ,دکتر واست شیاف پروژسترون ننوشت که استفاده کنی؟منم لکه بینی داشتم الان نزدیک یک ما ...

نه شیاف نداد هنوز سونو قلب ندادن دکترم گفت هشت هفته برم امشبم برام سونو واژینال نوشت پس فردا برم انجام بدم