بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آنقدر به خودت تلقین نکن تورو خدا گوشی رو بذار کنار هی سرچکنی حالت بد میشه سقط خونریزی شدید باشه و شکم درد زیر شکم دو سه برابر پریود درد میکنه من تجربه داشتم پنحهفته بود...البته من خیلی تکون خوردم شاغل هم هستم مجبور بودم برم مدرسه ...بعدش که لکه داشتم این دکتر اون دکتر کردم آخرش افتاد استراحت کن ایشالله هیچی نیست
ولی زنده که هسته در ضمن بچه ای که تالاسمی داره شاید از نظر چهره و بدنی ناقص باشه ولی عقلی و ه ...
متاسفم واقعا ولی بحث بی فایده است به هر حال هر کسی طرز فکری داره ولی خواهشا سعی نکنین عقاید اشتباه خودتون رو به کسی تحمیل کنین فقط خودتون هر جوری که صلاح میدونین زندگی کنین موفق باشین 🙏
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
آنقدر به خودت تلقین نکن تورو خدا گوشی رو بذار کنار هی سرچکنی حالت بد میشه سقط خونریزی شدید باشه و ش ...
اخه فردا باید برای یه کار خیلی ضروری برم شهرستان دو ساعت یه ساعت و نیم راهه میترسم مشکلی برا بچم پیش بیاد میگن اگه هر نیم ساعت ده دقیقه پیاده بشی مشکلی نداره درسته